3 prednosti venčanja na otvorenom

Foto: Bloom Design Studio

Venčanje na otvorenom u svetu je odavno popularno, a s obzirom na mogućnosti koje pruža, za njega se sve češće odlučuju i mladenci iz našeg regiona. 

Želite originalno i nezaboravno venčanje? Naš predlog je proslava na otvorenom, koja je poslednjih godina apsolutni hit u svetu.

Pogledajte zašto su ova venčanja posebna i po čemu se razlikuju od standardnih koja se organizuju u restoranima.

PROČITAJTE I: Venčanje na otvorenom ponovo u modi

Foto: Bloom Design Studio

Foto: Bloom Design Studio

1. Venčanje kao iz snova

Prvenstevno, venčanje na otvorenom podrazumeva slavlje u luksuznim šatorima. Iako vas šatori možda asociraju na kampovanje u prirodi, ova vrsta venčanja mogu zaista da izgledaju glamurozno.

Unutrašnjost šatora može da izgleda kao svečana sala za bal, jer profesionalci za dekoraciju mogu od tog prostora da naprave šta god vi želite. Veliki i raskošni cvetni aranžmani i/ili romantično osvetljenje, na vama je da izaberete.

PROČITAJTE I: Rasveta za svadbu: 10 ideja za magično venčanje 

Foto: Bloom Design Studio

Foto: Bloom Design Studio

2. Ples pod zvezdama

Vreme je za prvi ples, a da li ima išta lepše od plesa pod zvezdama?! Napravite malu binu na otvorenom, na kojoj ćete sa svojim partnerom zaigrati uz ritam vaše omiljene pesme.

Ovakav ugođaj ne možete da imate ukoliko pravite venčanje u restoranu – izlazak zvanica iz restorana i ponovni ulazak svakako nisu baš dobra opcija, a možete imati i problem sa ozvučenjem.

PROČITAJTE I: Sudbonosno „da“ pod vedrim nebom

Foto: Bloom Design Studio

Foto: Bloom Design Studio

3. Magični efekti na venčanju

Ako volite konfete, balone, ili ledeni dim možete ih imati na bilo kom prostoru da organizujete venčanje. Ipak, ono što vam nudi venčanje na otvorenom jeste prelepi vatromet. Obezbedite i prskalice za vaše goste, i neka sve sija od sreće! Takođe, možete izabrati i balone želja, koji su isto vrlo lepi i simbolični. Jednostavno napišite svoju želju na balonu, a zatim ga pustite da odleti.

PROČITAJTE I: Specijalni efekti na venčanju

Foto: Bloom Design Studio

Foto: Bloom Design Studio

 

Venčanje pod nebom ima i jednu veliku manu, a to je što ono zahteva lepo vreme, te se može organizovati samo u prolećnim ili letnjim danima. Ukoliko ste u tim godišnjim dobima i planirali vašu veliku proslavu, onda problema nema. Na vama je samo da izaberete mesto – izletište, vidikovac ili salaš, odnosno, gde želite da se venčanje održi, i da organizaciju poverite profesionalcima jer su oni za pripremu ovakve proslave ipak neophodni.

 

Autor: Marija Jović

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien