4 saveta kako da pokrijete ramena za crkveno venčanje

Foto: Brides/Instagram

U crkvu se ne ulazi golih ramena, tako da bi ih trebalo prekriti, ukoliko venčanica nema rukave. Evo naših predloga…

 

Pogledajte čime sve možete prekriti ramena kako bi izgledali pristojno prilikom venčanja u crkvi


1. Bolero

Ova jaknica je napraktičnija za jesenja venčanja. Bolero može da bude kraći i da se završava ispod grudi, ili da bude do struka sa manjim ili malo dužim rukavima. Veoma često ćete naići na one klasičnije modele, od satena i bele boje. Potrudite se da pronađete malo efektnije, ili kupite perlice i cirkone pa ih sami ukrasite. Sa detaljima izgledaće mnogo lepše.

 

2. Bundica

Oko bundice ne morate puno da razmišljate, ukoliko imate zimsko venčanje ona je savršen izbor. Neki saloni venčanica u cenu haljine uključuju i bundicu, a postoji i mogućnost da se ona iznajmi. Pošto je venčanica ipak bitnija, bolje dajte malo više novca za model koji vam se dopada, nego da kupujete bundicu. Ukoliko imate priliku, birajte neobične i drugačije modele, makar to bila i bundica od perja.

 

3. Pončo

Modni kreatori sve više naglašavaju neke nove trendove, želeći da mlade izgledaju modernije. Možete pronaći baš pravi pončo, koji se navlači preko glave, baš kao onaj što nosimo u jesenjim danima. Pončo za mlade je, naravno, od tanjeg materijala i dosta bogatije ukrašen. Često su providni, ali sa puno cirkona ili perlica, pa ako vam je venčanica jednostavnija, možete slobodno ostati u njemu i posle venčanja.

 

4. Marama

Ako ste mislile da je marama suviše obična za ovakvu priliku, mi vas uveravamo u suprotno. Šal od belog čipkanog materijala, ili običnog belog satena, ogrnite preko ramena, a onda napred vežite, ili donji deo pričvrstite brošem.
Ako je vaš izbor haljine iz snova onaj koji nema rukave, ovo je dobar način da ramena prekrijete i venčanicu učinite lepšom.

Kada ste odlučile koji gornji deo najbolje pristaje vašoj venčanici pogledajte i: Kako da pronađete odgovarajući gornji deo za zimsko venčanje

 

Marija Jović

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien