4 saveta za besprekornu šminku na venčanju

Foto: Tumblr

Ova iskustva profesionalaca će vam sigurno biti od koristi kada je šminka u pitanju.

Pre nego što pripreme oko izbora šminke privedete kraju, pogledajte ove savete profesionalaca i zablistajte tog dana u svom punom sjaju.

Donesite fotografije šminkeru

Kada ste se već odlučili za šminkera/šminkerku, verujemo da ste pre toga imali bar okvirno u planu kakvu šminku želite. Najbolje bi bilo da donesete fotografiju ili više njih i pokažete šta zapravo želite. Svi profesionalni šminkeri bi vam rekli da budete realni i da se držite svog uobičajenog stila. To što vam se dopada šminka neke poznate ličnosti ne znači da bi i vama stajalo. Zato je najbolje da krajnja verzija bude prilagođena vama, a inspirisana vašim omiljenim stilom.

Isprobajte šminku

Ovaj deo je jako važan, jer verovatno ne biste želeli da serazočarate i iznervirate ako na dan venčanja shvatite da vam se taj stil šminkanja ne dopada. Moguće je da će to uticati na vaš budžet, ali se svakako isplati.

Više o … ŠMINKA ZA VENČANJE : 10 SAVETA ZA BLISTAVU MLADU

Planirajte unapred

Obavezno ponesite nešto od šminke na proslavu. Bez obzira na to što je šminka koju je koristio šminker kvalitetna, moguće je da će karmin trajati kraće nego što biste želeli. Zato se posavetujte sa šminkerom oko toga šta bi trebalo da kupite od kozmetike i eventualno popravite svoj izgled tokom ceremonije.

Neka šminka duže traje

Ovaj savet pre svega podrazumeva da pažljivo isplanirate kada ćete se našminkati. Ako je venčanje u popdnevnim satima, nema potrebe da se šminkate u ranim jutarnjim satima. Takođe, nemojte ni previše kasno, kako ne biste požurivali šminkera. Pažljvo isplanirajte koje je vreme optimalno za šminkanje, kako biste zablistali na ceremoniji i proslavi venčanja bez brige o tome da li je šminka i dalje perfektna.

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien