4 saveta za izbor deveruša

Foto: Fickr

Ako i vi planirate da ispratite sve popularniji trend i izaberete deveruše, dobro će vam doći ovi saveti.

One su najbolje mladine drugarice, često se bune zbog boje ili modela haljine i neka od njih obaezno pusti suzu dok mladenci izgovaraju sudbonosno „da“, ovo su samo neki od klišea iz holvudskih filmova koji se odnose na deveruše. Baš kao i devojačko veče, i izbor deveruša polako postaje deo modernih venčanja i na našim prostorima. Ukoliko ni vi ne možete da odolite ovom trendu, evo nekoliko šaljivih „za“ i „protiv“ koji će vam pomoći pri izboru deveruša.

Najbolja drugarica iz detinjstva

Za – Planirale ste vaša venčanja još kao petogodišnjakinje

Protiv – Venčanica koju je nosila Ariel u crtaću „Mala sirena“ vam možda i ne bi nabolje stajala. U prevodu, ukoliko se dugo niste videle, moguće je za to postoji razlog i da jednostavno više nemate zajedničke tačke.

Najbolja drugarica za provod

Za – Sigurno će biti prva na podijumu i podići atmosferu.

Protiv – Postoji razlika između vesele i deveruše koja je previše slobodna i koja je popila nekoliko čašica više. Uostalom, sve oči bi trebalo da budu uprte ka mladencima.

Više o DEVOJAČKO VEČE: KAD MOGU MUŠKARCI, MOŽEMO I MI

Mladoženjina sestra

Za – Bolje ćete je upoznati

Protiv – Argument „za“ može da važi i kao „protiv“ ukoliko ne želite previše da se zbližite s njom ili imate više bliskih drugarica i jednostavno više nema mesta za još jednu najveseliju devojku na venčanju.

Vaša sestra

Za – Niko vas ne poznaje bolje od nje.

Protiv – Možda ste ipak previše bliske, pa ćete bez zadrške izgovoriti neke reči koje biste inače prećutali i najboljoj drugarici. Konflikt je često preblizu u ovakvim sitiacijama.

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien