5 stvari koje ne treba naručivati preko interenta

Foto: Tumblr

Iako možda deluje lepo, ekonomično i zanimljivo, neke stvari za venčanje nikako ne bi trebalo kupovati ili zakazivati „na slepo“.

Odolite iskušenju da uštedite na vremenu ili budete poneseni prvim utiskom i važne stvari za venčanje naručite ili zakažete preko interneta.

Venčanica

Čuli ste da je prijateljica vaše prijateljice naručila haljinu preko interneta i bila zadovoljna i želite i vi da učinite isto. To nikako nije preporučljivo. Za tako važnu stavku kao što je venčanica ipak treba malo više truda.

Prstenje

Ne samo što nemate dobar uvid u kvalitet prstenja, teško je pogoditi i pravu veličinu nakita preko interneta. Na ovaj način eventualno možete steći uvid u ponudu i dobiti ideju za burme.

Više o … TRENDOVI U ZLATARSTVU: PRVA SRPSKA BURMA

Prostor za venčanje

Velika je verovatnoća da restoran deluje dosta drugačije na fotografijama nego uživo. Nisu često ni merodavni komentari na raznim forumima, bilo pozitivni ili negativni.

Cveće

Možda se fotografije i poklapaju potpuno s ponudom, ipak je bolje da bidermajer i aranžmane naručite u cvećari koja je bliže vama ili restoranu gde će se proslava održati, kako bi biljke bile sveže za vaš najvažniji dan.

Torta

Glavne poslastice možete pogledati na internetu i izabrati tip, boju i dekoraciju torte. Međutim, ipak je bolje da posetite poslastičarnicu i lično se uverite u kvalitet torte pre nego što se odlučite gde ćete i koju vrstu slatkiša naručiti.

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien