5 stvari koje svaki muškarac potajno želi prilikom planiranja venčanja

mladozenja

Za venčanje je potrebno dvoje. Ukoliko ste mlada, verovatno ste ceo život sanjale kakvo venčanje želite, ali imajte u vidu da i vaš izabranik ima prava da uživa u organizaciji vaše proslave. Evo i 5  stvari koje svaki muškarac potajno želi prilikom planiranja venčanja, ali vešto skriva od vas uz ono čuveno “Da, draga”.

Da mu verujete

Venčanje planirate zajedno pa tako imate podjednakog udela u svakoj donetoj odluci. Verujte mu da će ispuniti sve obaveze koje ste mu zadali i imaćete srećnog mladoženju koji će biti ponosan na sebe.

Da poštujete njegove goste

Izbegavanje njegovih gostiju na venčanju, nebitno  da li  se radi o rođacima sa sela ili kolegama sa posla koji vam i nisu bas simpatični, nije baš pametna odluka. Napravite kompromis i svoje goste rasporedite zajedno sa njegovima, tako ćete pokazati da poštujete njegove prijatelje koliko i svoje.

Da ima svoj trenutak na venčanju

Da se ne lažemo, mlada je zvezda večeri na svakom venčanju i sve oči su uprte u nju. Vašem mladoženji je potrebno da u nekom trenutku pokaže da može da vam parira pa mu zato dopustite da otpeva svoju omiljenu pesmu sa prijateljima, da kiti trubače, održi govor… Dobro ćete se zabaviti.

Da se raskomoti što pre

Kada obavite sve formalnosti i završite sa poziranjem fotografu, pustite ga da se raskomoti, skine sako,  kravatu, a možda i košulju. Vi ste već dobili savršene fotografije, a on će moći da nastavi da se zabavlja bez ustezanja.

Da se odveze skupocenim automobilom

Iako možda nije ljubitelj automobila, lakše će mu pasti da pozira i slika se satima ako zna da će ga do restorana ili na putu do kuće stići u velikom stilu. Oldtajmer ili mali sportski auto, izbor je veliki!


Autor: Valentina Janićijević

 

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien