6 rečenica koje više vrede od „Volim te“

Foto: Flickr

Ljubav, poštovanje i bliskost mogu da se iskažu i drugim rečima.

Postoji još šest rečenica koje su u vezama jednako važne kao i fraza „Volim te“. Rečenice koje bi svako od nas trebalo da čuje od onih koji su nam bliski, rečenice koje bi trebalo da vam budu jednako važne kao i izjava ljubavi.

“Opraštam ti”

Značenje: Opraštam ti zbog svih stvari koje si uradio, a koje su me možda povredile. Opraštam ti stvari koje si rekao nakon dugog i napornog dana. Opraštam ti vremena kada nisi ni znao da si me povredio. Opraštam ti sve greške. Opraštam ti i nadam se da ćeš i ti oprostiti meni, jer znam da nijedno od nas nije savršeno.

“Žrtvovaću se za tebe”

Značenje: Žrtvovaću svoje vreme za tebe. U bolesti i zdravlju, moja spremnost da budem uz tebe neće se promeniti. Biću uz tebe kada niko drugi nije i biću tu celim svojim bićem. Moje žrvovanje ne zavisi od tvog materijalnog, duhovnog ili nekog trećeg stanja već je tu zato što ti postojiš i što si neko ko je vredan da se za njega žrtvuje.

Više o … NAVIKE KOJE ODLIKUJU SREĆNE PAROVE

“Poštujem te”

Značenje: Poštujem te zbog onoga što si, a ne zbog onoga što osećam da zaslužuješ. Poštujem te, jer zaslužuješ moje poštovanje, a ne zato što si to zaradio. Poštovaću tvoja mišljenja i uzimaću u obzir tvoja osećanja. Odnosiću se prema tebi kao osobi koja ima svoja razmišljanja, nade, snove i želje. A ta razmišljanja, nade, snovi i želje biće mi jednako važni kao i tebi.

“Podržavaću te”

Značenje: Podržavaću tvoje nade i snove. Uvek ću ti “čuvati leđa”. Možeš se osloniti na mene. Uvek ću se pobrinuti da imaš ono što ti je potrebno: fizički, emotivno, duhovno i mentalno. Ja ću te podići kada padneš.

“Štitiću te”

Značenje: Štitiću te od zla. Štitiću tvoje srce od bola. Štitiću ideju o nama. Neću te ponižavati. Ceniću te i štitiću te od svih loših svari. Neću dozvoliti da te drugi obeshrabre. U mom zagrljaju, rukama i srcu bićeš bezbedan. Ja ću biti tvoja sigurna luka i neko kome uvek možeš verovati.

Više o … 5 ZNAKOVA DA STE PRONAŠLI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

“Predana sam ti”

Značenje: Neću te napustiti. Uvek ću biti tu za tebe. To će biti prioritet u mom životu. Osvrtaću se na naš početak, radiću na našoj sadašnjosti i radovaću se našoj budućnosti, jer smo mi nešto što želim da traje zauvek.

Izvor: minimagazin.info

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien