8 razloga da kažete „ne“ venčanici

Evo koje haljine ne bi trebalo da uzimate u obzir…

Verovatno ste i pre prosidbe maštali o savršenoj venčanici, a sada je konačno došao trenutak da izaberete haljinu iz snova.

Međutim, postoje haljine kojima bi trebalo da kažete odlučno „ne“.


1. Nagovaraju vas prijatelji i članovi porodice da je kupite

Verujte svom instinktu. Nije dobar razlog da se odlučite za haljinu samo zato što su vaši prijatelji ili članovi porodice oduševljeni.

2. Sviđa se vašem vereniku

Razumemo da ste zaljubljeni i naročito želite da se dopadnete svom dragom. Ali izaberite onu koja se vama sviđa i u kojoj se osećate božanstveno, vaš verenik i budući suprug će biti očaran šta god da obučete.

Više o … IZAZOVNA MLADA: KAKO DA IZGLEDATE SEKSIPILNO U VENČANICI

3. Haljina drastično prevazilazi vaš budžet

Nemojte se zaduživati i trošiti pravo bogatstvo na venčanicu. Sigurni smo da uz malo truda možete pronaći i pristupačniji model u kom ćete zablistati.

4. Venčanica koja je baš u trendu

Nemojte se odlučiti za haljinu samo zato što je moderna. Izaberite onu koja se vam sviđa i koja vam lepo stoji, jer trendovi dolaze i prolaze, a fotografije i sećanja ostaju.

5. Haljina zahteva mnogo prepravki

Ukoliko je potrebno mnogo truda i prepravki da biste dobili venčanicu koja vam sasvim odgovara, to nije savršena haljina za vas. Potražite onu koja je nekoliko koraka bliže haljini iz snova.

Više o VENČANICA U BEŽ BOJI

6. Potrebno je da se ugojite/smršate da bi vam savršeno pristajala

Nemojte se opterećivati drastičnim promenama kilaže da biste izgledali savršeno na venčanju. U redu je da planirate da smršate ili se ugojite svega nekoliko kilograma, ali sve preko toga je previše naporno za vaš organizam.

7. Haljina je lepa, ali ne odgovara temi venčanja

Ako ste vi i verenik osmislili koje će boje i teme preovladavati na svadbi, potrudite se da venčanica ne odskače mnogo od tih motiva.

8. Venčanica ne izgleda kao u katalogu

Ukoliko haljina uživo nije lepa kao u katalogu ili na sajtu, nastavite da tražite dalje. Ako ste se razočarali zbog modela, boje ili materijala to sigurno nije haljina iz vaših snova.

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien