Aleksandra i Nikola Vasić: Venčanje smo planirali preko Skajpa

Foto: Bojan Trailović

Da daljina itekako ume da zbliži, potvrdili su Aleksandra i Nikola Vasić iz Požarevca, koji su svoju petogodišnju vezu nedavno krunisali brakom. Kako kažu, Nikola je zbog posla morao da se preseli u daleki Katar, a tada su oboje shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Ovo je priča sa njihovog venčanja

– Naša veza je počela bez velikih očekivanja, skroz detinjasto, jer smo se godinama poznavali kao klinci iz istog kraja – priseća se Aleksandra. – Odlučujući momenat za nas dvoje dogodio se kada je Nikola kao profesionalni sportista, odbojkaš, dobio priliku da zaigra za katarski klub.

Nasa prica sa vencanja Nikola i Aleksandra Vasic 10

Aleksandra je ubrzo otišla da ga poseti. More, palme, sunce i neobičan doček Nove godine na brodu, nije sve što joj je Nikola tada priredio. Tokom neobavezne jutarnje šetnje, Nikola ju je zamolio da sedne kako bi zavezao pertle, na šta je ona odgovorila da vetar previše duva i da požuri. Pomalo ljutita, nije ni bila svesna šta joj se sprema.

– Mislim da nije ni čula šta sam tada izgovorio, već je zaplakala kad je ugledala prsten. Tek je kasnije shvatila da mesto na kojem sam je zaprosio ima simboliku, jer je baš tu stajala postavka Katarske savremene umetnosti, na kojoj je pisalo “THINK AND REALISE”, upravo ono što sam joj prilikom prosidbe i rekao – kaže Nikola.

Nasa prica sa vencanja Nikola i Aleksandra Vasic 8

Nasa prica sa vencanja Nikola i Aleksandra Vasic 3

Kako nisu imali puno vremena za planove i organizaciju svoje svadbe, najvažnije stavke dogovorili su za samo mesec dana, koliko je Aleksandra bila kod njega u Kataru.

– Kako Nikola nije bio fizički prisutan, sve ostale detalje dogovarali smo preko Skajpa. Želeli smo da sve bude jednostavno i otmeno, a najviše od svega da ne bude uštogljeno – napominje Aleksandra. – Imali smo 270 zvanica, a raspored sedenja smo sa lakoćom napravili i svi gosti su bili zadovoljni. Plašili smo se jedino da ne bude prenatrpano, međutim imali smo lepu saradnju sa vlasnikom restorana, tako da smo lako izabrali dekoraciju samog prostora. Sve u vezi sa dekoracijom i propratnim detaljima smislili smo zajedno, ali imali smo i prave ljude koji su naše ideje sproveli u delo, a to je najvažnije – kaže Aleksandra.

Nasa prica sa vencanja Nikola i Aleksandra Vasic 5

Nasa prica sa vencanja Nikola i Aleksandra Vasic 9

Nasa prica sa vencanja Nikola i Aleksandra Vasic 2

Crkveno i građansko venčanje, kao i prvi ples uz pesmu Kad mi dođes ti Olivera Dragojevića, imali su svojih čari, međutim, kao najdirljiviji momenat mladenci navode unošenje svadbene torte uz pesmu Ljubavi Željka Joksimovića.

– Značenje koje ta pesma ima za nas, emocija koju nosimo u sebi, prenela se na sve zvanice. Osećaj je bio čaroban, a u jednom trenutku bend se više nije čuo, jer su ga zvanice nadglasale. Zaista je bilo previše emotivno – priča nam Aleksandra.

Nasa prica sa vencanja Nikola i Aleksandra Vasic 7

Nasa prica sa vencanja Nikola i Aleksandra Vasic 14

Nasa prica sa vencanja Nikola i Aleksandra Vasic 13

Nasa prica sa vencanja Nikola i Aleksandra Vasic 12

Nikola još dodaje da je svaki detalj na njihovom venčanju bio dobro isplaniran, da su oni tokom priprema, ali i na sam dan venčanja bili opušteni, a njihovi gosti veseli.

Nasa prica sa vencanja Nikola i Aleksandra Vasic 6

Nasa prica sa vencanja Nikola i Aleksandra Vasic 11

 NAŠ SAVET MLADENCIMA

Lepo isplanirajte sve, nemojte se nervirati i opterećivati nebitnim stvarima, jer je to samo jedan dan koji se jako brzo završi, a ostaje u sećanju celog života. Restoran, hrana, piće, pa čak i venčanica, sve se to zaboravi, ali ono što se pamti je atmosfera i pozitivna energija. Ne bežite od saveta starijih i iskusnijih od vas. Prijateljski i iskren savet ćete uvek lako prepoznati.


NAŠA LISTA VENČANJA

Venčanica: Anabella
Odelo: šiveno po meri
Restoran: Lav, Požarevac
Fotograf: Bojan Trailović
Muzika: Venus bend, Požarevac
Torta: Anči kolači, Pančevo
Pozivnice: Knjižara Kockica, Požarevac
Dekoracije: Restoran Lav i Dekor Čarolija, Požarevac
Bidermajer: Cvećara Ljiljan, Požarevac

 

 

 

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien