Allure Caramel Hotel by Karisma


Venizelosova 31
11000 Beograd, Srbija
+381 65 2220 414
weddings@allurecaramelhotel.com
www.allurecaramelhotel.com/

Allure Caramel Hotel by Karisma

Postoje dani koji se pamte za ceo život, dani kojima se rado vraćamo i prepričavamo ih. Voleli bismo da deo tih prelepih uspomena postane i naš hotel, kao jedan od najblistavijih momenata vašeg svadbenog veselja.

Svaki detalj ovog impozantnog objekta prikupljan je sa ljubavlju, postavljen na idealnom mestu, prožet duhom prohujalih i bajkovitih vremena, nastavljajući svoju misiju da barem na jedan dan učini Vaš život lepšim, a Vaše venčanje nezaboravnim.

Staklena bašta našeg hotela jedna je od najlepših, a svakako i najoriginalnijih sala za proslave u Beogradu. Bilo da želite intimnu proslavu od 10 ljudi ili veliku zabavu, tokom cele godine Glass Garden Ballroom pretvaramo u eleganantan i izuzetan ambijent za sve Vaše događaje.

Savršenstvo prostora koji odiše srednjevekovnim duhom, jonski stubovi, stepeništa koja vode do dvorane, predivan pogled na vrt, učiniće da se osećate kraljevski. Otmenost, elegancija i raskoš učiniće da se vaši gosti osećaju posebno.

Sa 17 luksuznih i prostranih soba i apartmana nameštenih u stilu barokne Evrope, ovaj hotel je savršen izbor za prvu i najromantičniju bračnu noć. To je jedan od najlepših poklona koji ćete kao mladenci dobiti, kao naš doprinos Vašoj sreći.

ČEKAMO VAS!

www.karamelvencanja.rs     www.allurecaramelhotel.com

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien