Andriana i Stojan Đorđević: Naše venčanje kao na filmu

Mladenci Andriana i Stojan Đorđević izdvojili su vreme i za slikanje po beogradskim ulicama, Foto video studio FVS

Zaprosio sam je krajnje intimno i spontano. Umesto uobičajenog poljupca za laku noć, pitao sam je da li želi da se uda za mene. Rekla je DA i zaspala iste sekunde, a meni je to bila najlepša neprospavana noć u životu

 Parovi bi trebalo da vode računa o tome koga biraju za „odgovorne kreatore“ svog venčanja i da uživaju u svemu što prethodi igranju najvažnije životne predstave zvane brak, gde su jedini i glavni glumci njih dvoje. Ostalima pripadaju sporedne uloge, koje njihovu predstavu, na toj pozornici, samo dele na činove. Naravno, ne umanjujući njihov značaj i uticaj na kvalitetno igranje ovog „komada“ – poručuje i savetuje naše čitaoce talentovani glumac Stojan Đorđević. Nedavno smo ga gledali u seriji Ravna gora, a mimo malih ekrana i pozorišne scene, trenutno igra svoju najdragoceniju životnu ulogu –Andrianinog muža.

Nase vencanje Andriana i Stojan Djordjevic

Kako su oboje glumci, njihovi najveseliji gosti su bili drugari i kolege sa klase, foto Foto video studio FVS

Andriana kaže da su se upoznali sasvim slučajno, mada Stojan tvrdi da tu nije bilo nikakvog slučaja, jer je nju čekao celog života, da je sretne i osvoji…

–Taj susret se dogodio u Zvezdara teatru, prilikom priprema igrokaza povodom Velikog školskog časa, koji se svake godine održava u kragujevačkim Šumaricama u znak sećanja na streljane đake u Drugom svetskom ratu. Nije bilo nikakve potrebe da bilo šta odlučujem u vezi sa prosidbom, odlučila je Andriana kada je ušla u pozorište na probu i pobrkala mi sav tekst, sve akcente, postupke i sve misli u glavi. Zaprosio sam je krajnje intimno i spontano. Umesto uobičajenog poljupca za laku noć, pitao sam je da li želi da se uda za mene. Rekla je DA i zaspala iste sekunde, a meni je to bila najlepša neprospavana noć u životu.

Foto-video-studio-FVS-5

Foto-video-studio-FVS-4

Foto-video-studio-FVS-6

Na venčanju, koje se odigralo u septembru prošle godine, imali su oko 250 zvanica. Porodica, kumovi, prijatelji i, naravno, kako su oboje glumci, njihovi najveseliji gosti su bili drugari i kolege sa klase. Andriana je zajedno sa sestrom i Stojanovom mamom vodila računa o svim detaljima, poput cvetića za goste, korsaža, poklončića za goste, ukrasa za čaše, dekoracije dvorišta…

Foto-video-studio-FVS-7

Foto-video-studio-FVS-8

– Definitivno smo se najlakše dogovorili o dekoraciji sale i svim sitnicama, pošto je moja sestra Aleksandra vlasnica Kreativne radioniceMašta Svašta. Što se tiče nekih nesuglasica ili dvoumljenja, nije ih bilo previše. Podrška koju smo imali od Aleksandre i od Stojanove mame ispoljavana je tako što su nas njih dve „bombardovale“ raznim idejama, vodeći računa da proniknu u naše želje. Znate, važno je da u takvim trenucima imate nekog ko će preseći vašu neodlučnost. Mi je nismo imali u velikoj meri, ali smo uz Aleksandrinu pomoć uspeli da svoje ideje brzo realizujemo. Sigurno zato što je i ona sama želela da za nas sve napravi najlepše i najbolje što može – kaže Andriana.

Foto-video-studio-FVS-9

Foto-video-studio-FVS-10

Crkveno venčanje oboje će pamtiti kao najdirljiviji momenat tog dana. U hramu, uz porodicu i prijatelje koji su došli sa svih strana i bili sa njima u najvažnijem i najlepšem trenutku. Sveta tajna braka je, kažu, zaključena na jedan posebno emotivan način.

Foto-video-studio-FVS-11

– To ne možete tek tako opisati. Tada sam bio u najrealnijem preispitivanju i doživljavanju sebe samog. Sebe, svog postojanja, namere, budućeg statusa i odgovornosti koju kao suprug imam prema svojoj izabranici. Zaista jedan neverovatan osećaj. Posebna osećanja budi i trenutak kada smo zaigrali i prvi ples upravo uz numeru uz koju smo se i upoznavali plešući na probama u Zvezdara teatru. Numeru je komponovao Zoran Hristić za potrebe predstave, ne sluteći da će obeležiti i najlepši početak plesa kroz zajednički život – napominje Stojan.

Foto-video-studio-FVS-12

Andriana će pamtiti i prelepi trenutak kad je Stojanova koleginica sa klase, glumica Jelisaveta Orašanin, okupila sve goste napolju, poklonivši im lampione, koje su potom svi zajedno pustili za sreću u predivnu noć.

Foto-video-studio-FVS-2

I to nije kraj njihove priče. Andriana i Stojan će osim sjajnih fotografija sa venčanja, kao večnu uspomenu na njihov najlepši dan imati i svoj lični muzički spot, koji je sve popularniji među mladencima. Savršeni kadrovi i slika, odlična muzika i profesionalna montaža foto studija FVS… u nepuna tri minuta „stalo“ je sve ono što je njihovo venčanje činilo savršenim.

Andriana i Stojan from Foto Video Studio on Vimeo.


Naša lista venčanja
Venčanica: Studio Bella (kreator Manuel Mota)
Odelo – frak, pantalone, prsluk i pojas šila je gospođa Drena iz Narodnog pozorišta
Restoran – Exclusive hall
Fotograf: Foto video studio FVS
Muzika: Beogradski akustični orkestar
Torta: Anči kolači
Pozivnice: ComLab DOO
Dekoracije: Kreativna radionica Mašta svašta
Bidermajer: Cvećara Čičak

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien