Bidermajer: Savršene boje za zimsko venčanje

Od nežnih, pastelnih boja, do intenzivnih… Pogledajte naše ideje za savršen zimski bidermajer.

 

Kako napraviti savršen buket za zimsko venčanje, koji će biti poseban i efektan? Evo tri predloga…

romantican i nezan bidermajer za zimsko vencanje 1

Romantičan i nežan

Za nežne i tople boje uvek izdvajamo belu, bež, sivu i roze. Ako želite da vaš bidermajer izgleda romantično, baš kao i vi, odlučite se da on bude baš u ovim bojama. Možete kombinovati dve ili tri boje, ali najvažnije je da dodate neke detalje koje će biti u duhu zimskih čarolija. Nekoliko sitnih borovih grančica ili bobica, bidermajer će učiniti bogatijim i lepšim.

kreativan bidermajer za zimsko vencanje 2

Kreativan

Ako želite da izbegnete klasično cveće, a imate toliko ideja, onda je najbolje da ih iskoristite za vaš bidermajer. Neka vas pahulje, beli sneg, i jelke upravo inspirišu na vaš buket. Pored toga što može biti u beloj boji, stavite na buket i sitne šljokice. Ako želite pravi zimski bidermajer, začinite ga borovim grančicama, šišarkama i ukrasnim lišćem. U ovom bidermajeru biće istaknuta zelena i braon boja.

dominantan bidermajer za zimsko vencanje

Dominantan

Dve boje na bidermajeru ne moraju da budu jednako zastupljene, već jedna može bude dominatnija. Na taj način, možete da izbegnete da buket izgleda monotono. Izaberite boju koju najviše volite i cveće koje će najbolje da ide uz vašu venčanicu. Crvena boja može najviše vaš buket da naglasi uz bilo koju drugu boju.

 

Ne zaboravite da svaki buket na neki način opisuje mladu, njen stil i karakter, pa tako u zavisnosti od izbora bidermajer možete biti romantična, kreativna ili ipak mlada koja voli da dominira.

 

PROČITAJTE I: Galerija: bidermajer od prirodnog belog cveća

 

Marija Jović

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien