Bidermajer: bela (ni)je obavezna

Bidermajer satkan od živih boja kao što su narandžasta, drečavo žuta ili ciklama, svakako će “lepo ići” uz tamnoputu crnku. Ukoliko ste plavuša, cveće u pastelnim bojama vašeg čarobnog buketa biće pravi izbor. Ukoliko ste crvenokosa nevesta, svadbeni buket u ružičastim nijansama biće pun pogodak

Odabrati bidermajer za vaše venčanje nije nimalo lak posao. Bela boja jeste prirodna boja venčanice, ali nije jedina boja od koje se izrađuju buketi za mladu. Da li ćete se opredeliti za raskošnu varijantu ili neki manji, nežniji buket, zavisi od vaših želja, i možemo slobodno reći i od mogućnosti. Postoje pravila kojih bi trebalo da se pridržavate ukoliko želite da napravite nabolji mogući izbor.

bidermajer

Vaša visina i figura su veoma bitne

Ukoliko ste nižeg rasta, pristajeće vam bidermajer manjeg obima. naravno, taj manji buket od prefinjenog cvećasvakako može da izgleda čarobno i uzbudljivo na vašem venčanju. Bez svake sumnje, vi ćete ga “poneti” na najbolji mogući način.

Boja kose može da odluči

Bidermajer satkan od živih boja kao što su narandžasta,
drečavo žuta ili ciklama, svakako će “lepo ići” uz tamnoputu crnku. Ukoliko ste plavuša, cveće u pastelnim bojama vašeg čarobnog buketa biće pravi izbor. Ukoliko ste crvenokosa nevesta, svadbeni buket u ružičastim nijansama biće pun pogodak.

Zima ili leto?

I od godišnjeg doba zavisi izbor cveća. Ukoliko se venčavate u leto, nemojte zaboraviti na obilje zelenih motive koji će dodatno ukrasiti sezonsko cveće. treba da ostavite utisak svežine. U slučaju da ste planirali venčanje u zimskom periodu neka vaš izbor bude buket u nežnijim nijansama sa kompaktnijim sadržajem.

Bilo kako bilo, sigurni smo da ćete odabrati bidermajer koji će vas predstaviti na najlepši mogući način kod svih prisutnih zvanica. i u taj izbor venčanog buketa svakako spada i odraz vaše ličnosti i senzibiliteta. Praksa i iskustvo govore da se stidljivije osobe odlučuju za manje bukete, dok su temperamentne žene nosioci raskošnih buketa u drečavim nijansama. ima nešto u tome, zar ne?

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien