Ceca Ražnatović: Idealno venčanje zamišljam na plaži

Da li bih pravila svadbu? Verujem da ne, svoju svadbenu proslavu pre zamišljam kao žurku za moju porodicu i prijatelje. Naravno, ovo je moja želja, a pitanje je da li bi se i mladoženja s tim složio, kaže Ceca Ražnatović u razgovoru za februarsko izdanje magazina Venčanje

 

Smatraju je jednom od najlepših žena u Srbiji. Mediji je već više od deceniju povezuju sa mnogim muškarcima, a interesovanje javnosti za njen privatni život podjednako je veliko kao i za svaki njen koncert, novi album ili pesmu. Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović specijalno za magazin Venčanje otkriva da li priželjkuje da drugi put stane na ludi kamen i kako zamišlja idealno venčanje.

U međuvremenu, naše čitaoce obradovala je fotografijama u raskošnoj beloj haljini kreatorke Meline Džinović. Na pitanje da li bi baš ova haljina, koju upravo gledate,  mogla da bude njena venčanica iz snova, Ceca nam je odgovorila:

– Fotografije su nastale nakon mog prvog susreta sa radom Meline Džinović i moram priznati da sam bila fascinirana. Ova haljina je prelepa za fotografisanje, ali Melina ima i neke druge modele u kojima bih se rado venčala. Ja bih ipak bila vesela mlada, pa bih odabrala neku koja nije ovoliko svedena.

U intervjuima za druge medije mogli smo da čujemo da svake Nove godine sebi poželite ljubav. Da li ste sa sličnim željama ušli i u ovu godinu? S obzirom da je venčanje naša omiljena tema za razgovor, zanima nas da li ste možda razmišljali da ponovo stanete na ludi kamen i šta je potrebno da bi se to dogodilo?

Slagala bih kada bih rekla da nisam. Međutim, venčanje i ja smo za sada samo u mašti. Verujem da bih, kada bih se odlučila na taj korak, sigurno želela da sam čin venčanja bude savršen. Da li bih pravila svadbu? Verujem da ne, svoju svadbenu proslavu pre zamišljam kao žurku za moju porodicu i prijatelje – objašnjava Ceca.

Zanimalo nas je i koliko je porodica podržava u potrazi za novom ljubavi. Da li priželjkuju da njihova ćerka, majka i sestra ponovo izgovori sudbonosno da?

– Imam bezuslovnu podršku mojih najbližih, a na momente čak s njihove strane osetim i brigu što sam sama. Verujem da bi mi sve bilo lakše u paru, ali važno je da ste par sa pravom osobom. Najbitnije je biti srećan sa svojim izborom, pa makar taj izbor bio da budemo – singl.

Kao i svaka devojka i žena, sigurni smo da i Ceca ima jasnu viziju kako bi izgledalo njeno slavlje, haljina, prostor. Pitali smo je – kada bi sada morala pred matičara, kako zamišlja ceremoniju venčanja i gde bi otputovala na medeni mesec?

– Zamišljam kako se to sve dešava na plaži plave lagune… Bilo bi to putovanje za desetak najbližih ljudi na, recimo, sedam dana. Naravno, ovo je samo moja želja, a pod znakom pitanja je da li bi se i mladoženja s tim složio.

Da li to ljubav pravi od nas slabiće, Dragane moj, Fatalna ljubav, Kažem da te volim, Ljubav živi… Glavna tema vaših pesama oduvek je ljubav. Postoji li neki univerzalni recept za ljubav? Šta biste poručili budućim mladencima u Srbiji?

– Kamo lepe sreće da recept postoji! Mislim da je kompromis ključna reč, baš kao i uzajamno poštovanje. Samo u toj formi ljubav može da živi.

 

Da li ste znali…

  • da su Cecinu „svadbu veka“, kako su je mediji prozvali, uživo prenosili televizija „Pink“ i radio „Pingvin“, a vest o njenom venčanju objavili su gotovo svi svetski mediji
  • da je nosila tradicionalnu, belu „puf“ venčanicu sa dugim rukavima, raskošnom krinolinom i dugim velom, a frizuru je ukrasila svetlucavom tijarom
  • da Cecin verenički prsten ima brilijant od tri i po karata
  • da je Anđelina Džoli zainteresovana da snimi film o Cecinom ljubavnom životu kojim je, kako pišu mediji, fascinirana; poznata glumica izrazila je želju da se baš ona nađe u ulozi Svetlane Ražnatović

 

Ceca-Raznatovic-magazin-Vencanje

U štampanom izdanju magazina Venčanje na jednom mestu sabrali smo sve manje poznate detalje sa Cecinog venčanja


Naslovnica foto Miloš Nadaždin za Hello magazin

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien