Cipele za mladoženju i korisni trikovi

Ako se muškarci na svadbi odluče za teget odelo, izbor je tada mnogo raznovrsniji, jer tada mogu da obuju i cipele u bordo boji

Bilo je da reč o mladoženji, kumu ili muškarcima koji su gosti na venčanju, jedan od najvećih problema je odabir cipela koje će se slagati sa odelom. Iako mnogima nisu u centru pažnje i ne trude se da izbor bude besprekoran, pogrešan model i boja pokvariće celokupan utisak, čak i ako je odelo elegantno i stoji kao saliveno. Zbog toga je prvi savet da u kupovinu idete sa prijateljem, devojkom ili budućom suprugom, ako ste mladoženja, ali i da za savet pitate prodavce.

Prvi i osnovni savet stilista i dizajnera jeste da cipele budu što uže, ali da budu udobne. Baš kao što i mlada na umu mora imati da će u cipelama provesti ceo dan i mladoženjama udobnost mora biti prvi i osnovni kriterijum. Dizajneri savetuju da se, ako je, moguće izbegnu pertle. Ako su cipele ipak na šniranje, vodite računa o tome da pertle budu što tanje i u istoj boji kao i cipele. Trebalo bi da imaju malo višu petu, kako bi pantalone lepše stajale i noge izgledale duže.

Formalne i elegantne cipele za mladoženju trebalo bi da budu kožne, a investicija će se sigurno isplatiti, jer ćete cipele nositi u svakoj svečanoj prilici.

Kada je reč o boji, pratite nekoliko korisnih saveta – a prvi je da boja cipela uvek bude tamnija za nijansu tamnija od odela. Ako je odelo crno, cipele uvek moraju biti u toj boji, a isti slučaj je i ako je odelo sivo.

Ukoliko se odlučite za bež ili braon boju odela, neka cipele budu u svetloj ili srednje braon boji, kako ne bi „odskakale“.
Po povratku iz radnje se sigurno nećete pokajati ako u kupovinu ponesete i pantalone, jer ćete tako odmah znati da li se boje slažu i kako vam pristaju.

Kako trendovi i u muškoj modi poslednjih godina dozvoljavaju i veselije boje, sve više muškaraca odlučuje se da odabere tamno plave cipele, pa čak i bele, ako je u pitanju dnevno venčanje, posebno na otvorenom.

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien