Čipkane venčanice i dalje zaštitni znak kreatorke Mirjane Vujčić

čipkane venčanice
Foto: Miša Obradović

Kreatorka Mirjana Vujčić predstavila je novu kolekciju „PURE“ na 36. Perwoll  Fashion Week-u. Glamurozne i luksuzne čipkane venčanice i dalje karakterišu njen originalni modni stil.

“Less is more” (manje je više) – jednostavno, svedeno i vanvremenski, je moto kojim se Mirjana Vujčić vodi prilikom izrade svojih unikatnih modela.

Kolekcija ”PURE“  odiše čistoćom i preciznom veštinom transformisanja najfinijih materijala u vanvremenske modele koji se poigravaju u svojoj lepoti pred vašim pogledom i dodirom.

čipkane venčanice

Smele mlade, Mirjana takođe vidi i u elegnatnim odelima sa leptir mašnom Foto: Miša Obradović

Zanosna čipka sa vezenim dezenom perja protkanog šljokicama, lepršav svileni muslin i 3D perje od konca na neznom tilu, čine ovu kolekciju prihvatljivom ne samo za venčanje već i u svakoj drugoj svečanoj prilici. Čistim linijama i svedenim krojevima, svoje unikatne modele dovodi u jedinstvo sa telom, pri čemu oblikuje i stvara neponovljivi doživljaj romantičnog i šik izgleda.

PROČITAJTE I: Mirjana Vujčić: Kako da izaberete pravu venčanicu

čipkane venčanice Mirjana Vujčić

Foto: Miša Obradović

Možda po malo i opsesivna pažnja posvećena detaljima i pravilnom odabiru najfinijih materijala, ipak su učinili da svaka haljina, na jedinstven i sofisticiran način naglasi savršen senzibilitet i senzualnost žene. Niz isprepletanih bisera ili tanak kožni kaiš oko pojasa predstavljaju odraz dizajnerske igre detaljima koji svaki model čine zanosnim i neodoljivim.
Nezaustavljiva energija i ambicija koju poseduje Mirjana Vujčić, u spoju sa njenom prefinjenom kreativnošću i inovativnošću, doprineli su da modeli kolekcije ”PURE” dostignu jedan novi, uzbudljiviji i gotovo umetnički izraz modnog stvaralaštva.

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien