Crkveno venčanje

Voditeljka Danijela Jankov stala je na ludi kamen drugi put, a na večnu ljubav u Sabornoj crkvi u Beogradu zaklela se glumcu Stefanu Buzuroviću. Njih dvoje su građanski brak sklopili pre nekoliko meseci, ali su sudbonosno “da” želeli da izgovore i u crkvi, četiri meseca pre rođenja njihovog sina.

Do crkve su se dovezli u holivudskom stilu – na glumčevom motoru, a Buruzović je, srećom, izbegao pad prilikom zaustavljanja, tako da je mladina haljina ostala blistavo bela, a ovaj mali incident sve je dobro nasmejao.

Voditeljka je nosila dugu belu venčanicu, prekrivenu čipkom i tilom, koju je dizajnirao Predrag Vukašinović, dok se mladoženja odlučio za klasiku – crno odelo, leptir mašnu i belu košulju.

Svadba je nakon venčanja nastavljena u jednom restoranu na Savskom pristalištu, do kog su se mladenci spustili u Betmenovom stilu – sa maskama na licu i uz pomoć konopaca sa tavanice. Među zvanicama su se osim rodbine i prijatelja, našle i mnogobrojne poznate ličnosti i tv lica – Predrag Ejdus, Seka Aleksić, Ana Stanić, Irina Radović, Marija Kilibarda, Jovana Simonović, a svi prisutni uživali su u velepnoj beloj torti na nekoliko spratova sa motivima Betmena, koji je Buzurovićev omiljeni superheroj.

Kako je za medije kasnije izjavila, Danijela se veoma uplašila vožnje na motoru, ali je ipak pristala i sve hrabro izdržala sa širokim osmehom na licu, jer mnogo voli svog supruga.

Voditelji televizije „Prva“ građansko venčanje imali su 21. decembra, a niko osim najbližih nije mogao ni da nasluti da će se odlučiti na ovaj korak, jer se priča o venčanju čuvala kao stroga tajna. Tako su i stali na ludi kamen – u tajnosti, daleko od očiju javnosti, samo u prisustvu kumova, najuže porodice i najbližih prijatelja. A onda su se sa burmama na ruci pojavili u zgradi televizije i sve šokirali. Danijelina i Stefanova ljubav nije trajala ni mesec dana, ali se šuškalo da je ona odavno bila Buzurovićeva velika simpatija.

Foto: Kurir, Telegraf

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien