Danijel Alibabić i Jovana Nikolić: Generalna proba pred sudbonosno “da”

Danijel Alibabic i Jovana Nikolic, foto Nemanja Novakovic
Danijel Alibabic i Jovana Nikolic, foto Nemanja Novakovic

Bio sam mišljenja da se nikad neću oženiti, dok prvo ne rešim te neke životne stvari, kao što je stambeno pitanje, ali sad znam da će i sve to vremenom doći na svoje mesto, kažeDanijel Alibabić

Publika pred malim ekranima danonoćno je pratila kako se rađala ljubav između dvoje „farmera”. Kamere im nisu mogle ništa jer, kad je iskrena, strast ne zna za zabrane. I mada su mnogi tvrdili da je njihova veza bila samo marketinški trik i farsa za šire mase, mladi pevač Danijel Alibabić i njegova izabranica, manekena Jovana Nikolić, odmah su to demantovali po izlasku iz rijaliti programa „Farma”, odlučivši da odu korak dalje. Danijel je postavio ono čuveno pitanje, a Jovana je rekla „DA”. Za koji dan, oni će u Podgorici, u bajkovitom ambijentu pored Skadarskog jezera, stati na ludi kamen. I dok ubrzano završavaju i poslednje pripreme pred svoju svadbu, kojoj će prisustvovati 500 gostiju, tim magazina Venčanje priredio im je generalnu probu za pamćenje.
Danijel je nosio elegantno crno odelo marke Gioberti iz salona ekskluzivnih muških odela Zid 2, uz originalnu košulju s plastronom marke Paul Becker i crnu leptir-mašnu ukrašenu crnim cirkonima. Svoj neobavezan stil zadržao je i u ulozi mladoženje, noseći duboke crne starke. Jovana se, s druge strane, potpuno snašla u ulozi princeze, blistajući u raskošnoj venčanici Anabella. Iako je prvobitno želela da na venčanju nosi podignutu kosu, naši stilisti su joj promenili mišljenje. Ekstenzije od prirodne kose, neobavezne lokne i uvojci odlično su išli uz svedenu šminku koja je samo naglasila njene prirodne crte lica.

Kako teku pripreme za venčanje? Da li ste odabarali venčanicu, odelo, restoran?

Danijel: Bitno je da smo rešili gde ćemo se venčati i ambijent je zaista predivan. Ideja nam je da venčanje bude na otvorenom, ali će veliki deo biti pokriven u slučaju kiše, mada se nadamo lepom vremenu.

Jovana: Ja sam zadužena za celokupnu organizaciju, a pomaže mi i Danijelova sestra. Želim da naše venčanje bude autentično i jedinstveno i da u potpunosti odslikava nas dvoje kao par. Ne znam još kako ću osmisliti dekoracije, ali želim da boje budu nežne, da stvorimo tu čarobnu i bajkovitu atmosferu. Još se nisam odlučila za haljinu koju ću nositi na venčanju. Želim da na svojoj svadbi budem najveselija, da budem slobodna i da mogu da igram celo veče. Što se šminke tiče, verovatno će me šminkati moja sestra bliznakinja, a sviđa mi se kako sam sada našminkana, jer nije napadno i samo su istaknute moje crte lica. Da se Danijel pita, on bi verovatno voleo da me vidi bez šminke (smeh).

Danijel: Sviđa mi se njena prirodna lepota. Pogledajte je, malo je devojaka koje su tako lepe čim ustanu iz kreveta.

Odlično ste se snašli na našem snimanju. Da li ste razmišljali o fotografijama na dan venčanja?

Danijel: Planiramo da napravimo kratak film o sebi, koji će pustiti kad budemo ulazili u restoran. Svakako ćemo izdvojiti vreme i za slikanje, a želja mi je da se slikamo na više lokacija, što u Podgorici, što u nekom prirodnom okruženju, jer želim da i na taj način promovišem sve lepote Crne gore.

Da li ste već odabrali destinaciju za medeni mesec?

Danijel: Praktično ćemo imati dva medena meseca. Početkom novembra idemo na Kubu na dve nedelje, a gledaćemo da odmah posle svadbe pobegnemo negde bar na nekoliko dana. Jovani ću prepustiti da zavrti globus.
Jovana:. Ja ću svakako zavrteti globus, mada mi je dugogodšnja želja da vidim Dubai, pa ćemo videti gde ćemo završiti.

Koji je vaš savet budućim mladencima?

Danijel: Ako si svestan da voliš ženu s kojom si i ako ti ona u svakom smislu odgovara, moj savet je da ne razmišljaju previše, već da svoju vezu prenesu na sledeći nivo. Bio sam mišljenja da se nikad neću oženiti, dok prvo ne rešim te neke životne stvari, kao što je stambeno pitanje, ali sada znam da će i sve to vremenom doći na svoje mesto. Drago nam je što u svemu imamo podršku najbližih i što ljudi zaista pozitivno reaguju na nas dvoje.

Jovana: Moja porodica maksimalno podržava moj izbor, jer su prepoznali moju sreću i da je naša ljubav iskrena. To je ujedno i moj savet – ukoliko osećate da je vaša ljubav prava, nema potrebe da čekate da izgovorite sudbonosno „da”, već da se prepustite osećanjima. Mnoge devojke smatraju brak kao ropstvo i imaju strah od vezivanja. Danijel i ja smo imali samo tri i po meseca da upoznamo jedno drugo i mislim da smo za to vreme prošli test koji nisu prošli mnogi parovi koji su godinama u braku…

CEO INTERVJU MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU

Pošaljite komentar

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien