Danijela Jankov i Stefan Buzurović: Boja salveta nije važnija od vaše ljubavi

danijela-jankov-i-stefan-buzurovic

Voditeljka Danijela Jankov i glumac Stefan Buzurović sad već iskusni mladenci vas savetuju na šta da obratite pažnju prilikom planiranja vašeg venčanja

Oni sudobonosno „da“ izgovorili su u Sabornoj crkvi u Beogradu, a do crkve su se dovezli u holivudskom stilu – na glumčevom motoru, voditeljka je nosila dugu belu venčanicu, prekrivenu čipkom i tilom, koju je dizajnirao Predrag Vukašinović, dok se mladoženja odlučio za klasiku – crno odelo, leptir-mašnu i belu košulju. Svadba je nakon venčanja nastavljena u jednom restoranu na Savskom pristalištu, do kog su se mladenci spustili u Betmenovom stilu – s maskama na licu i uz pomoć konopaca s tavanice.

Evo i njihovih saveta za sve vas:

1. Nemojte zaboraviti zašto se udajete

Zato što volite tog čoveka i želite s njim da provedete ostatak života. Dakle, uživajte u svakom momentu priprema, maštajte i volite se. Ako se slažete oko detalja – divno, ako ne – popuštajte, popuštajte, popuštajte… jer boja salveta i ukus torte sigurno nisu važniji od vaše ljubavi.

2. Preuzmite organizaciju u svoje ruke

Preuzmite celu organizaciju venčanja na sebe ukoliko za to niste angažovali profesionalce. Što manje ljudi je uključeno u organizaciju, imaćete manje pitanja i manje glavobolje. Majke, očevi, babe, dede i prijatelji treba da budu samo gosti koji će uživati, a ne organizacioni odbor. Organizovanje venčanja je interesantno i kreativno, zabavićete se i uživati zajedno sa svojim partnerom. Kumovi će imati neophodne zadatke, i to je to.

3. Žurka, što da ne!

Popodnevno venčanje je dobra opcija. Mlada ne mora da se šminka u cik zore i tenzija oko toga da li će se sve stići na vreme nestaje.

PROČITAJTE I… Celodnevna ili večernja svadba

4. Jutro je najvažnije

Kad osvane taj dan (ukoliko živite već zajedno), ne žurite. Napravite romantičan doručak i uživajte kao momak i devojka. 🙂 Potrudite se da raspored događaja bude takav da za sve imate vremena da ne biste imali pritisak i pitanje u glavi – da li ćemo stići?!

5. Jednostavno – uživajte

Niti jedne sekunde ne zaboravite da uživate u svom danu. Naravno da se treba pozdraviti s prijateljima i rodbinom, popričati, posvetiti svakome po malo pažnje, ali to je vaš dan. Dan kad se zaklinjete na večnu ljubav. Ljubite se, grlite se, plešite i uživajte! Niko vam neće zameriti ako najviše pažnje posvetite svom partneru, jer na kraju krajeva svatovi su tu da bi slavili vašu ljubav!

danijela-jankov-i-stefan-buzurovic-2

Pošaljite komentar

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien