Datum venčanja otkriva budućnost vašeg braka

Sve što muškarac i žena odlučuju, u vezi sa svojim brakom je važno, a jedna od najvitalnijih odluka može biti ona koja se tiče samog datuma venčanja. Datum koji budući supružnici izaberu može odrediti tok njihovog bračnog života. Evo kako možete izračunati taj broj

Da li se udajemo i ženimo iz ljubavi? Pa, najčešće objašnjenje je “iz ljubavi”. Međutim, definicija ljubavi je mnogo, a sve se razlikuju, pa tako nailazimo i na druge motive za sklapanje braka koji se obazrivo prikrivaju, a podvode se pod reč ljubav.Da vidimo šta numerologija kaže na temu braka.Sve što muškarac i žena odlučuju, u vezi sa svojim brakom je važno, a jedna od najvitalnijih odluka može biti ona koja se tiče samog datuma venčanja. Datum koji budući supružnici izaberu može odrediti tok njihovog bračnog života. Evo kako možete izračunati taj broj: jednostavno saberite dan, mesec i godinu vašeg venčanja i svedite taj zbir na jednocifren broj. Na primer za venčane 27. aprila 1980. (27+4+1980=2011=2+0+1+1=4).Čak iako ste već zaronili u bračne vode ovo računanje ima smisla, jer vam može dati novi i neobičan uvid u tok vašeg braka.

datum-vencanja

Datum venčanja 1 – Sjedinjeni u jedno Ovim brojem vlada Sunce
Što potvrđuje značaj onoga što je u braku važno. Period zabavljanja je bio nezaboravan, a i sam susret je bio veoma romantičan. izbor baš ovog datuma za venčanje ukazuje na to da ste vi veoma zaljubljen i nežan par. Težite potpunom sjedinjavanju sa bračnim partnerom. U vama postoji snažna želja da brak uspe, pa ste verovatno veoma temeljno proverili jedno drugo pre nego što ste se verili.

Datum venčanja 2 – Porodica je svetinja
Ako se odlučite za ovaj dan, ili želite venčanje u najužem krugu ili pravu javnu ceremoniju. Majčin savet će u braku biti ili u potpunosti prihvaćen ili sasvim odbačen. Emocionalna zrelost će biti veoma važan faktor uspeha ovog braka. U svakom slučaju nemojte se iznenaditi ako svi budu pustili neku suzu na vašem venčanju. Razlog za sklapanje ovog braka, kojim vlada Mesec je najverovatnije želja za porodicom i toplinom doma, ili da se nađe srodna duša koja voli decu ili je u stanju da prihvati decu iz prethodnog braka.

Datum venčanja 3 – Interes pa sve ostalo
Ako se ne šalite kada kažete da želite sklopiti brak iz intersa, onda vam venčani dan broja 3 savršeno odgovara. Možda ćete biti zabrinuti zbog mišljenja okoline ali i opsednuti idejom da vaše venčanje mora biti “najveće i najlepše”. ipak, ako očekujete mnogo od braka, broj 3 vam garantuje razočarenje. U ovoj vezi pod vladavinom Jupitera verovatno će se roditi mnogo dece a porodični skupovi će predstavljati važan deo vašeg života.

Datum venčanja 4 – Vernost do groba
Značaj ovog broja venčanja je vernost do groba. Par spojen u bračnu zajednicu ovog broja, sve svoje snove može realizovati udvoje. Zajedno, kako u životu tako i na poslu. Možda vas je sama sudbina spojila sa vašim partnerom. Pustiti korene, nastaviti porodično ime, izgraditi budućnost – neke su od fraza koje se vezuju za opstanak ove bračne zajednice kojom vlada Saturn.

Datum venčanja 5 – Za promene
Ako ste izabrali ovaj broj za dan svog venčanja, znači da ste naglasak stavili na kvalitet komunikacije koju imate sa svojim partnerom. Ova veza se mora boriti protiv dosade. Veza će obilovati
putovanjima ili čestim promenama mesta boravka. Što je par mlađi, pomažu jedno drugom i ostaju aktivni i zainteresovani dugo za svet oko sebe. Ovim brojem vada Merkur.

Datum venčanja 6 – Uz blagoslov Venere
Ako ste odabrali baš ovaj broj za svoje venčanje, dobili ste blagoslov Venere za svoju bračnu zajednicu. ljubav, nežnost, mir, i sreća su obeležja ovog braka što ne znači da ova zajednica ima anđela čuvara, već i da sami partneri moraju voditi računa šta čine i moraju čuvati svoju vezu od raznih iskušenja. Budite idealisti,
neka vaša ljubav bude prirodna, jer to je snaga ovog braka.

Datum venčanja 7 – U minut do 12
Ako ste izabrali ovaj broj za svoje venčanje, budite spremni za izmene planova u poslednjem trenutku. iako broj 7 ukazuje na iznenađenja u svakodnevnoj rutini, može ukazivati i na spas u poslednjem trenutku. Uran, vladalac ovog broja može označavati i greške i nemudre odluke. Ovo može biti broj za koji se odlučuju osobe koje nemaju isto poreklo, istu veru ili istu nacionalnost. Obe strane ove zajednice će zahtevati izvestan stepen slobode.

Datum venčanja 8 – Sloga i požrtvovanje
Ako ste se odlučuli za ovaj broj, pokazujete da želite biti složni sa svojim partnerom u svakom pogledu pa i u seksualnom koji smatrate veoma važnim faktorom sreće u braku. Ovi partneri se razumeju u pogledima pa je tako i pri prvom susretu oboma bilo jasno da su stvoreni jedno za drugo. Jako složan par. Ovo može biti brak dvoje ljudi spremnih da se žrtvuju za karijeru svog partnera, diveći se hrabrosti koju partner pokazuje, hvatajući se u koštac sa izazovima svoje profesije.

Datum venčanja 9 – Sudbinska veza
Ako ste za svoj dan venčanja odabrali ovaj broj, možda želite da vaš brak ostane tajna. Pod uticajem Neptuna, moguće je da se jedna strana odluči za beg od kuće radi sklapanja braka. Među pratnerima postoji čvrsta duhovna veza, bili oni toga svesni ili ne. Brak sklopljen ovog dana je sudbinski. Moguće da se radi o bračnoj vezi u kojoj oba partnera imaju neku smetnju, emocionalne ili fizičke prirode, koju uz pomoć partnera žele prevazići.Ako su potrebne žrtve, one će biti učinjene iz ljubavi.

Saberite dan, mesec i godinu vašeg venčanja i svedite taj zbir na jednocifren broj. Na primer za venčane 27. aprila 1980. (27+4+1980=2011=2+0+1+1=4)

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien