Dileme: Visoke potpetice i niži mladoženja

cipele za venčanje
Foto: Nemanja Novaković

Budimo iskreni, ceremonija venčanja može biti nešto poput modne piste. Pošto će svi pogledi biti upereni u vas, želećete da izgledate savršeno sa vašu svadbu – i ubistveni par visokih potpetica može upotpuniti vaš venčani izgled.

Ali šta ako vaše štikle od 10 cm učine da budete viši od vašeg izabranika? Da li bi trebalo da se odlučite za par ravnih cipela?

Ovo je neverovatno uobičajeno pitanje, ali zapravo nema tačnog ili pogrešnog odgovora. Sve se svodi na to koliko se vi (pa i vaš partner u izvesnoj meri) osećate udobno. Ne možete da zamislite vaš dan venčanja bez visokih potpetica? Samo napred! Ali ako ste u dilemi, evo nekoliko saveta.

Razmotrite manju potpeticu

Visoka potpetica nije jedini izbor. Uzmite u obzir nešto ravno kao na primer, sandale ili baletanke. Pored toliko velikog izbora sigurno nećete morati da mislite o stilu. Pored toga nećete imati problema na plesnom podijumu.

PROČITAJTE I: Kako izabrati cipele za venčanje

Potražite štikle od 5 cm

Potražite skromniju alternativu. Ako već želite da  nosite štikle, potražite visinu do 5 cm. Ona će i dalje održati vašu siluetu, ali nećete biti viši od vašeg partnera. druga opcija je da odnesete svoje cipele kod obućara kako bi uradio cipele po vašem zahtevu.

I muškarci mogu nositi dodatak za cipele

Ne možete da se odvojite od vaših Jimmy Choo cipela? Ne krivimo vas! Neka vaš partner bude taj koji će nositi dodatak za cipele koji će ih malo podići uvis. Poznati ih nose stalno! Možete ih kupiti bilo gde i nisu skupi.


Priredila: Anja Anđelić

 

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien