Školska ljubav krunisana brakom

Džojs Kevorkian i Džim Bovman zabavljali su se kad su ranih pedesetih godina prošlog veka bili u srednjoj školi u Ilinoju, pa su otišli na različite strane kad su upisali fakultete, ali su se decenijama kasnije susreli na školskom okupljanju i od tada se ne razdvajaju.
Na fakultetima su oboje upoznali ljude s kojima će se venčati, a danas su oboje udovci, prenosi Hafington post.
Džim, koji sada živi u Springfildu, pozvao je telefonom svoju bivšu ljubav i pitao je da li bi mu pomogla oko planiranja godišnjice mature. Kako kaže Džojsina unuka, jedan poziv je vodio ka drugom. Na kraju, Džim je odlučio da dođe u posetu.
– Od kako je moj deda umro pre pet godina, baka je jako tužna, ali kad je uspostavila kontakt sa Džimom polako se vraća sebi. Sada postoji mnogo stvari koje hoće da mi kaže i danas postoji mnogo toga čemu se raduje – kaže unuka Ana Haris.
Između ostalog, radovala se planiranju venčanja koje je održano 1. aprila, a 81-godišnjaci su odlučili da održe intimnu ceremoniju. U crkvi u Indijani.
– Ceremonija je bila baš topla. Kum i kuma, a to sam bila ja, održali smo kratke govore posle ceremonije. Posle toga, oni su otišli na medeni mesec. Ona deluje kao da joj je ponovo 17 godina. Kad je Džim zaprosio, nije oklevala ni trenutak i od tada je vrlo srećna. Meni Džim ne zamenjuje dedu, nego mi ga vraća nazad – zaključuje unuka Ana.

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien