Džoni Dep i Amber Herd: venčanje sledeće nedelje!

Skoro godinu dana nakon što je glumica Amber Herd viđena sa vereničkim prstenom, ona i njen verenik Džoni Dep su konačno odlučili da se venčaju sledeće nedelje, a neki detalji predstojećeg venčanja su otkriveni!

Kao što se i ranije spekulisalo po medijima, ovaj glumački par najverovatnije će se uzeti na privatnom ostrvu, u Depovoj maloj vikendici na Bahamima. Prema pisanju časopisa Nju Jork post, mlada je odlučila da na svom venčanju ponese haljinu koju potpisuje modna kuća Stella McCartney. Očekuje se da će samo 50 gostiju prisustvovati ovom intimnom venčanju, uključujući Amberinu porodicu i Depovo dvoje dece.

Uprkos maloj listi gostiju, smeštaj bliske porodice i prijatelja predstavljaće izazov za buduće supružnike. Gosti će morati da borave na Depovoj jahti od 156 metara zbog nedostatka hotelskih soba u toj oblasti.

Ako će njihov veliki dan biti nešto slično kao što je bila njihova verenička žurka, a da podsetimo bila je srednjovekovna tema na žurci, onda ne sumnjamo da će večanje biti jedinstveno, ekscentrično i potpuno lično.

Da podsetimo, pedesetogodišnji glumac se od deset godina mlađe francuske pevačice i glumice Vanese Paradi , razveo 2012. nakon 14 godina braka.  Amber i Dep su stupili u vezu iste godine, a upoznali su se tokom snimanja filma „Dnevnici ruma“.

vencanja poznatiih

Amber ne smeta što je njen budući suprug skoro duplo stariji od nje – ona ima 27 godina, dok je on ušao u 50. godinu života

Anja Anđelić

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien