„Fleš mob“ prosidba (VIDEO)

Ukoliko želite da organizujete prosidbu o kojoj će se dugo pričati, predlažemo vam u svetu veoma popularno „fleš mob“ okupljanje. Evo o čemu se radi…

Kada ste odabrali savršen prsten, na redu je – prosidba. To je jedna od najtežih stvari, jer ćete se, kao i svaki drugi mladić, verovatno truditi da odaberete romantično, intimno mesto, koje odiše emocijama. Verovatno ćete se raspitivati kod drugova, rođaka, drugarica svoje izabranice, a najviše će vas brinuti trenutak kada ćete kleknuti na kolenaa li će se neko možda smejati i slično.

Sve ove muke muče buduće mladoženje širom sveta, pa tako ne čudi što se čak pojavilo i novo zanimanje – planer prosidbe!

PROČITAJTE I: Originalna prosidba koja će vam izmamiti suze i smeh (VIDEO)

I ne samo to. U poslednjih godinu dana sve je više luksuznih hotela i restorana koji su se specijalizovali kao prostori za organizaciju veridbe. Poseban jelovnik, muzika, osvetljenje, mali broj gostiju, sve kako bi sam čin prosidbe prošao najbolje i najromantičnije moguće i kako bi buduća mlada ostala bez daha.
Tako je u svetu postala veoma popularna „fleš mob“ prosidba za koju se obično odlučuju veoma smele i društvene mladoženje. U pitanju je okupljanje na velikim trgovima – kada desetine i stotine „slučajnih prolaznika“ sinhronizovano kreću da igraju i pevaju, uz unapred dogovorenu koreografiju.


PROČITAJTE I: Kako izabrati verenički prsten


Pogledajte neverovatnu predstavu koju je jedan Makedonac izveo kako bi njegova izabranica rekla ‘da’. Ova fenomenalna prosidba zahtevala je mnogo organizacije, ali nije bila uzaludna. Dobru atmosferu nije uspelo da poremeti ni malo lošije vreme. Trg pun ljudi, pesma i ples učinili su svoje, pa je devojka na opšte oduševljenje rekla „da“.

 

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien