10 predloga kako da pozirate u venčanici

Fotografi za venčanje sve više slikaju mladence, naročito mlade dok se pripremaju, jer su podjedanko važne i uspomene na sve te sitne detalje koji jedno venčanje čine savršenim

Na korak ste do matičara? Sada je pravo vreme da razmislite kakve fotografije želite, jer su one te koje će vas zauvek podsećati na mnogobrojne divne trenutke sa vašeg venčanja – na venčanicu, koja neodoljivo izgleda na drvenom ofingeru, cipelice, veo, nakit, bidermajer, burme… A kako potraga za venčanicom može biti dugotrajna, često i stresna, i ta čuvena haljina zaslužuje svoj trenutak da bude zapamćena. Domaći fotografi za venčanje vam predlažu kako da pozirate u venčanici.

1. Od glave do pete

Momenat iščekivanja mladoženje, mlada koja viri kroz prozor, zanimljiva je poza kako bi se uslikala cela haljina. U ovakvom kadru kompletna haljina dolazi do izražaja – kakv je model, a najviše kakvog je oblika suknja.

2. Pogled preko ramena

Mnoge haljine izgledaju prelepo upravo zbog detalja na leđima. Poziranjem sa vašim dragim, gde ste vi okrenuti ka njemu, i pogled preko ramena, vas i vašu haljinu čini neodoljivom.

3. Kuma i drugarice u akciji

Popravljanje šminke, frizure, nameštanje onih divnih nabora na suknji savršen je momenat da ga vaš fotograf zabeleži. Nasmejana i srećna lica koja su tu samo za vas, da vam pomognu u svemu, jesu kuma i najbolje drugarice.

4. Veo u prvom planu

Ono što jednu venčanicu čini potpunom i raskošnom, jeste veo. Deo kose i čipkana ivica koja pada preko ramena deluju veoma romantično. Kada mladoženja začuje ”Sada možete poljubiti mladu”, zna da je došao trenutak da podigne veo iznad glave svoje neveste i prebaci joj ga preko leđa. Ovo je svakako jedna od savršenijih fotografija, koja odiše toplinom i pravom nežnošću.

5. Odlazak u zajedničko sutra

Ruka u ruci i lagani korak – to je slika vašeg zajedničkog ulaska u novi život. Momenat odlaska i udaljavanja prožet je osećanjem nostalgije i savršen za prikazivanje leđa haljine.

6. Budi snažan i poljubi me

Trenutak kada vas mladoženja podigne i poljubi svakako zaslužuje da bude otrgnut od zaborava. Takođe, na taj način haljina i veo se izdužuju i pogled na venčanicu je još lepši.

7. Pogledaj moje cipelice

Sedenje na krevetu sa podignutom haljinom, ili jednostavno stajanje tako da se noga vidi dok držite haljinu – najbolje su poze da cipele stavite u prvi plan. Na taj način pokazujete vašu ženstvenost, sa malom dozom seksipila.

8. U crkvi

Momenat tišine i spokoja možete prikazati fotografijom u crkvi. Pronađite savršeni ugao, da i vi i vaša haljina zablistate.

9. Pogled sa visine

Haljina u obliku sirene, pepeljuge, ili uska haljina cela od čipke, izgledaće jedinstveno ukoliko vaš fotograf napravi fotografiju iz ptičje perspektive. On će vas fotografisati spreda, otpozadi, sa strane, ali će odozgo vaša haljina biti još zanimljivija.

10. Uhvatite sunčeve zrake

Ako se vaša ceremonija održava u popodnevnim časovima, preporučujemo vam da obavezno iskoristite zalazak sunca. Na takvom osvetljenju, haljina će sijati i izgledaće zadivljujuće.

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien