Frizura za mladu: 24 predloga za dugu kosu

Frizura za mladu

Pogledajte naše predloge kako da vaša duga kosa izgleda spektakularno na dan venčanja!

 

Osmisliti frizuru za venčanje, kada je duga kosa u pitanju, često se čini kao lak zadatak. Ipak, vlasnice bujne kose često imaju dilemu na koji način da je „upakuju“ kako bi ona izgleda posebno i nedoljivo na dan svadbe. Evo naših predloga…
1. Pletenica

Ako ne volite kosu da vezujete, a ipak ne želite da vam ona tog posebnog dana smeta, onda izaberite pletenice.  Velika pletenica sa strane, ili više njih spojenih u jednu, mogu izgledati zaista romantično i nežno. Vaša frizura izgledaće još lepše ukoliko je ukrasite većim cvetom ili ukosnicama sa cirkonima.

Frizura za mladu

Frizura za mladu

Frizura za mladu

2. Pokupljen gornji deo kose

Ukoliko želite da kosu sklonite sa lica, ali da neki pramen pada na ramena, onda gornji deo kose može biti podignut. To se lako može postići ukrasnim ukosnicama. Ako vam je kosa baš gusta, upotrebite gumicu koju ćete zatim prekriti nekim ukrasnim detaljem. Ostatak kose može biti u blagim talasima.

Frizura za mladu

Frizura za mladu

3. Jednostavne lokne

Isfenirajte kosu tako što ćete napraviti pravilne i manje pravilne lokne, a zatim po njima „pospite“ perlice ili cirkone i dobićete frizuru dostojnu jedne princeze! Takođe, nemirne uvojke možete ukrasiti i originalnom, sjajnom trakom za kosu.

Frizura za mladu

Frizura za mladu

Frizura za mladu

4. Velike punđe

Ako ne želite da razmišljate da li će se frizura pokvariti i da li će vam smetati dok igrate, idealno rešenje jeste punđa. Zbog vaše dužine kose, punđa će biti velika i izgledaće zaista glamurozno. Oko nje stavite ukrasnu traku, ili samo zakačite šnalu ili cvet, na jednoj strani punđe.

Frizura za mladu 12

Frizura za mladu

Frizura za mladu

Ako ste u dilemi za koju od ove četiri frizure da se odlučite, presudiće vaš model haljine, jer frizura uvek mora da se uklopi sa venčanicom.

PROČITAJTE I: Saveti profesionalnih frizera: Kako da pripremite kosu za venčanje


Autor: Marija Jović

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien