Hyatt Regency Beograd


Hyatt Regency Beograd
Milentija Popovića 5,
11070 Novi Beograd
+38111/301-12-34
belgrade.regency@hyatt.com
belgrade.regency.hyatt.com

Hyatt Regency Beograd predstavlja vodeće mesto u gradu za uspešno organizovanje venčanja. Samo u hotelu Hyatt ćete dobiti sve na jednom mestu – od savršene organizacije koju predvode iskusni planeri venčanja, najluksuzniji prostor u gradu – Kristalna dvorana, besprekorne usluge, sofisticirane dekoracije, do izbora svadbene torte i specijaliteta našeg šefa kuhinje.

Prostor koji godinama važi za najglamurozniji ambijent za proslavu venčanja, Kristalna dvorana, kompletno je renovirana i spremna da Vam svojim novim, modernim enterijerom ponudi jedinstven ambijent za organizaciju venčanja.

Dvorana koja osvaja svojom prostranošću i prefinjenim uređenjem, prostire se na 559m2, ima 600 mesta za sedenje.

Jedina sala u Beogradu sa visnom plafona od pet metara, kojom dominiraju tri impozantna kristalna lustera, nepretenciozno naglašavajući da i sama sala može da se podeli na tri dela, prema potrebama i željama klijenata.

Ono što hotelu Hajat, osim Kristalne dvorane daje poseban pečat, jeste Metropolitan Grill restoran. Ovaj moderan i elegantan prostor može da smesti do 110 gostiju i omiljen je za organizaciju manjih venčanja.

Bez obzira na to koja vrsta skupa se organizuje, visoko profesionalni tim hotela će u skladu sa željama klijenata osmisliti sve elemente jedne jedinstvene koncepcije.

U hotelu Hajat, Vaša bajka čeka na Vas.

 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien