Jelena Helc i njen izabranik Milan Vesković

Venčanja javnih ličnosti uvek privlače pažnju i koliko god bila skrivena od očiju javnosti, na kraju se o njihovim pikanterijama uvek nekako sazna. Pa, da se podsetimo čije su to svadbe obeležile 2012. godinu.

Maj 2012. je, kao i svake godine, bio plodonosan za svadbe. Tako su se, između ostalih, baš u maju venčali voditeljka Jelena Helc i njen izabranik Milan Vesković. Jelena nam je otkrila da su dugo razmišljali o datumu, jer su želeli da se sve, pa i numeričke kockice slože. Na kraju su izvagali – 17. maj je taj dan. A onda…

Onda je osvanuo taj dan. Sa kišom. lila je toliko da nisi mogao ni da proviriš napolje. Uključila sam TV i čula prezenterku vremenske prognoze kako govori: “Danas, ako ne morate, nemojte izlazite iz kuće. Na to se usudite baš ako morate.”. Uhvatila sam se za glavu. Sve je bilo spremno za svadbu i nismo mogli da je otkažemo iako nam je raspoloženje potpuno splaslo. Na kraju je sve sjajno proteklo, svi su bili veseli, uprkos kiši koja bukvalno nije prestajala da pada. Sećam se da se potočić ispred restorana, koji je inače vrlo romantičan, pretvorio u nabujali potok.

- priseća se kroz osmeh voditeljka.
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien