Kako da izaberete savršenu destinaciju za medeni mesec

Foto: Tumblr

Neka vaše bračno putovanje ostane u najlepšem sećanju.

Planiranje medenog meseca može biti naporno, ali s obzirom da se radi o jedinstvenom događaju i putovaju koje ćete zauvek pamtiti valja uložiti malo truda.

Ovi saveti će vam pomoći da izaberete savršenu destinaciju za medeni mesec.

Odredite budžet

Pre nego što počnete da razmišljate o destinacijama, odredite sumu novca koju ćete potrošiti za prvo bračno putovanje. I sa manjim budžetom možete isplanirati romantično putovanje koje će obeležiti početak vašeg zajedničkog života.

Dogovorite se o trajanju putovanja

Dužina medenog meseca ne zavisi samo od novca kojim raspolažete, već i od vašeg slobodnog vremena. Ne sekirajte se ako nemate mnogo slobodnih dana, i običan vikend može biti nezaboravno romantično iskustvo.

VIŠE… Vodič za medeni mesec u Parizu

Izaberite temu

Dogovorite se o tipu putovanja. To može biti obilazak zamkova, odlazak na planinu, more ili seoski turizam. Prilagodite tip putovanja zajedničkim interesovanjima kako biste uživali u svakom trenutku. Mada to sigurno neće biti teško kada je pored vas osoba kojoj ste se zarekli na večnu ljubav.

VIŠE… S godinama raste i zadovoljstvo u braku

Ne zaboravite na vremenske prilike

Ako ste već odlučili gde želite da otputujete, raspitajte se kakva je klima u to doba godine. Neće vam biti prijatno ako odete na put kada su tamo visoke temperature ili kišan period.

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien