Kako da izaberete savršenu destinaciju za medeni mesec

Foto: Tumblr
Foto: Tumblr

Neka vaše bračno putovanje ostane u najlepšem sećanju.

Planiranje medenog meseca može biti naporno, ali s obzirom da se radi o jedinstvenom događaju i putovaju koje ćete zauvek pamtiti valja uložiti malo truda.

Ovi saveti će vam pomoći da izaberete savršenu destinaciju za medeni mesec.

Odredite budžet

Pre nego što počnete da razmišljate o destinacijama, odredite sumu novca koju ćete potrošiti za prvo bračno putovanje. I sa manjim budžetom možete isplanirati romantično putovanje koje će obeležiti početak vašeg zajedničkog života.

Dogovorite se o trajanju putovanja

Dužina medenog meseca ne zavisi samo od novca kojim raspolažete, već i od vašeg slobodnog vremena. Ne sekirajte se ako nemate mnogo slobodnih dana, i običan vikend može biti nezaboravno romantično iskustvo.

VIŠE… Vodič za medeni mesec u Parizu

Izaberite temu

Dogovorite se o tipu putovanja. To može biti obilazak zamkova, odlazak na planinu, more ili seoski turizam. Prilagodite tip putovanja zajedničkim interesovanjima kako biste uživali u svakom trenutku. Mada to sigurno neće biti teško kada je pored vas osoba kojoj ste se zarekli na večnu ljubav.

VIŠE… S godinama raste i zadovoljstvo u braku

Ne zaboravite na vremenske prilike

Ako ste već odlučili gde želite da otputujete, raspitajte se kakva je klima u to doba godine. Neće vam biti prijatno ako odete na put kada su tamo visoke temperature ili kišan period.

Pošaljite komentar

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien