Kako da izaberete svadbenu tortu nezaboravnog ukusa

Foto: Flickr

Ukus torte jednako je bitan kao i oblik i dekoracija ove svečane poslastice. Evo saveta za pravilan odabir…

Svetla se gase u sali, muzika svira vašu pesmu a kroz salu prolazi svadbena torta ukrašena vatrometom. Svi će najpre primetiti kako torta izgleda i kako je dekorisana. Međutim, ukus svadbene torte bi takođe trebalo da bude upečatljiv.

Evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da izaberet savršenu vrstu torte.

Uzmite u obzir čitav jelovnik kada donosite odluku o vrsti torte. Ukus poslastice bi trebalo da se slaže  s ostatkom menija i da bude prigodni završetak svečanog obroka.

Vodite računa i o tome da li je neko od gostiju alergičan na neki sastojak poslastice. To se naravno odnosi na svadbe s manjim brojem zvanica, kada su ovi ustupci izvodljiviji.

Više o … SVADBENE TORTE U STILU MLADINE VENČANICE

Ako idete u poslastičarnicu da probate više ukusa, nemojte preterivati. Najbolje je da zaposlenima kažete svoje želje i zamolite ih da vam ponude 3-4 različita ukusa. Ukoliko probate previše poslastica, ukusi se mogu izmešati, a može vam se javiti i mučnina.

Ne birajte „sigurne“ ukuse vodeći se parolom – pa to svi vole. Tako ćete dobiti običnu poslasticu koju niko neće pamtiti.

Dovoljno je da izaberete ukus koji je drugačiji, ali samo toliko da zaintrigira goste, a ne da ih previše iznenadi i zbuni. Nisu baš svi ljubitelji kulinarskih avantura.

Neka i ukus torte bude u znaku vaše ljubavi. Ako je vaš prvi izlazak bio uživanje u kafi, neka jedna nota torte bude aroma kapućina.

I ne zaboravite, izaberite ukus koji volite vi i vaš partner, ipak je to vaš najsvečaniji dan.

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien