Kako da izgledate savršeno na svakoj fotografiji

Želite besprekorne fotografije s venčanja? Na ove stvari nemojte nikako zaboraviti.

 

Sigurno ćete čuvati svoje fotografije sa venčanja ceo život, zbog toga treba da se postarate da na njima izgledate najbolje što možete. Čak i pored savršene frizure, šminke i naravno venčanice, postoje stvari koje ne smete zaboraviti da uradite dok pozirate u tako bitnom trenutku.

 

Popravite šminku

Dok dođe trenutak fotografisanja sa svim gostima, može proći i nekoliko sati od nanošenja šmike, već ste verovatno poljubili mladoženju ( više nego jednom). Kada ste završili sa pozdravljanjem gostiju i žurite da se fotografišete, lako je zaboraviti na osvežavanje šminke, pogotovo na stavljanje sjaja za usne.

Foto: Foto Tajna

Foto: Foto Tajna

Izaberite pravi ugao

Nije dobro da vas fotografišu dok stojite ravno ispred aparata. Umesto toga, stanite pod uglom u odnosu na aparat i nagnite bradu malo na dole.

 

Pokažite „bolju stranu”

Svako ima stranu lica koja bolje izgleda na fotografijama. Gledajte se u ogledalo, pravite selfije i pitajte bliske prijatelje šta misle koja strana bolje izgleda, i onda recite fotografu da želite da ta strana bude na većini fotografija.

Vodite računa o držanju

Vrlo je bitno da vam držanje tela bude dobro na svakoj fotografiji. Uspravno držanje naravno važi iza sedenje i stajanj, a ukoliko sedite prekrstite noge.

 

Pravilno držite bidermajer

Bidermajer treba držati u visini struka dok su vam laktovi blago odvojeni od kukova. Ako su vam ruke pripijene uz telo delovaćete krupnije. Bidermajer možete držati i lagano jednom rukom, dok va druga ruka stoji uz telo, tako ćete delovati opuštenije.

Foto-video-studio-FVS-6

Osmeh

Da, moguće je zaboraviti na osmeh u najsrećnijem danu u vašem životu ako ste jako nervozni. Ne zaboravite da je lep osmeh najbolji aksesoar na vašem venčanju.

Nemojte previše da razmišljate o poziranju – videće se na vašim fotografijama. Ako se samo opustite, fotografije će biti prirodnije i pokazaće vas onakvima kakvi zapravo jeste tog dana – najsrećnija žena na svetu.

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien