Kako izabrati cipele za venčanje

13. Sajam venčanja, zlatarstva i lepih stvari

Izabrale ste venčanicu. Na red su došle i cipele za venčanje. Evo i odgovora na nekoliko pitanja koja će vam biti od velike pomoći pri odabiru svadbene obuće

1. Da li su praktične?

Ako će venčanje i svadbena proslava trajati tokom celog dana, trebalo bi razmisliti o vrtoglavo visokim potpeticama. Iako će svaka haljina sa njima stajati lepše i izdužiti figuru, ne dozvolite da vam cipele za venčanje i bol pokvare najlepši dan u životu. Poslužite se poznatim damskim trikom, pa tokom popodneva elegantne potpetice zamenite sandalama sa manjom štiklom ili baletankama. Takođe, mislite o tome da bi kaišići i kopče na sandalama mogli da se kače za venčanicu, pa čak i da je pocepaju.

 

2. Da li idu uz venčanicu?

Ukoliko se odlučite za blistavo belu venčanicu postoji opasnost da se bela boja cipela neće slagati sa njom, jer je veoma teško pronaći iste nijanse. Zato dizajneri savetuju da se odlučite za pastelne nijanse i jednostavne modele cipela koje će se uklopiti sa svakim krojem i modelom, haljine, jer je venčanica ipak najbitnija.

3. Koji model da odaberem?

U ponudi je bezbroj modela cipela, od onih sa platformom, salonki do sandala sa kaišićima i izbor nije nimalo lak. Ipak, neka udobnost bude prvi kriterijum, ali baletanke nikako nisu dobar izbor, jer uz venčanicu idu elegantne cipele. Međutim, dizajneri podržavaju i izbor najluđih modela cipela jarkih boja, ukoliko je mlada oduvek želela da baš takve obuje na dan svog venčanja.

Mlade na fotografijama nose cipele za venčanje poznatog brenda Marry Ed

Obuca-Marry-Ed


 

Naslovna foto Jovana Tomašević

 

 

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien