Kako izabrati poklon za venčanje

Odabir poklona za mladence je gostima najčešće veoma težak zadatak, jer postoji dilema da li kupiti nešto korisno ili biti originalan po svaku cenu

 

Ukoliko odlučite da budete kreativni i zanemarite opciju novca u koverti, evo nekoliko korisnih saveta dok budete birali poklon za venčanje.

1. Korisno i upotrebljivo

Mladencima će sigurno biti potrebne stvari za novi dom, pa su ovi pokloni uvek pravi izbor. Međutim, da im ne biste kupili nešto što već imaju ili što im se možda neće dopasti, zanimljivi kuhinjski “gedžeti” uvek su dobar izbor. Bilo da je reč o setu za pravljenje koktela, mašini za espresso ili šarenim kuhinjskim pomagalima poput mlina ili avana za začine – nećete pogrešiti.

2. Neka bude ličan

Ukoliko ste bliski sa mladencima potrudite se da im kupite ono što znate da će im se dopasti. Ako su avanturističkog duha, šator za kampovanje je zanimljiv i zabavan poklon, možete im uplatiti boravak u avantura parku ili rafting.

3. Jedinstven

Ako želite da vaš poklon bude upamćen, uvek se možete odlučiti za unikatan i neobičan komad nameštaja, koji ne mora nužno biti skup. Neobična lampa ili vaza – što da ne?

4. Luksuzan

Imate novca i prethodni saveti vam se nisu dopali – uvek se možete odlučiti za poklon za koji znate da bi im se dopao, ali ga sebi nikada ne bi kupili zbog visoke cene. Bilo da je reč o dizajniranim čašama za vino, umetničkom ogledalu ili slici, nećete pogrešiti ako poznajete mladence i njihov ukus.

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien