Kako izabrati savršen verenički prsten

Foto: Flickr

Izbor prstena kojim ćete zaprositi svoju dragu nije jednostavan zadatak, pa će vam ovi saveti sigurno biti od pomoći.

Konačno je došao i taj trenutak, vaša ljubav cveta i rešili ste da svojoj devojci postavite sudbonosno pitanje. Sada je na red došla kupovina vereničkog prstena, pa nije na odmet da i o tome dobro razmislite.

Prsten koji će se njoj svideti

Dobro razmislite koju vrstu nakita vaša draga voli. Nemojte joj kupovati prstenje s krupnim kamenom ili previše dekorisane, ako ona voli klasične, svedene varijante. Možda nije loše da bacite pogled na nakit koji več ima i da je iznenadite vereničkim prstenom koji ne odstupa mnogo od njenog stila.

Potražite mišljenje bliskih

Ukoliko se dvoumite oko toga koji bi prsten oduševio vašu buduću verenicu, posavetujte se s njenom najboljom prijateljicom, sestrom ili majkom. Samo ih zamolite da vašu odluku drže u tajnosti, sigurno želite da trenutak iznenađenja ima premijeru u toku same prosidbe.

Više o … Priča o vereničkom prstenu

Vodite računa o budžetu

Verujemo da želite da zadivite svoju izabranicu što lepšim prstenom, ali to ne znači da bi trebalo da se zadužujete ili kupujete prsten koji prevazilazi vaše kupovne moći. Računajte na to da vas čekaju i troškovi oko venčanja.

Ne kupujte u prvoj zlatari

Razumemo da muškarci nisu ljubitelji šopinga i dugotrajne kupovine, ali izbor prostena nije tako jednostavan zadatak. Raspitajte se o osnovnim karakteristikama prstena, kao što su boja, jasnoća, karat, oblik… Obiđite više zlatara, pogledajte nekoliko sajtova uložite malo truda i oduševljenje vaše drage će biti najlepša nagrada.

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien