Kako se oseća vaša najbolja prijateljica na dan vašeg venčanja

foto Ivana Todorović

Koje sve emocije preplavljuju najbolju mladinu drugaricu i o čemu sve ona razmišlja za vreme ceremonije venčanja saznajte u tekstu koji sledi…

Možda brinete o tome da ste opeteretili svoju najbolju prijateljicu pričama o planiranju venčanja. Istina je, ustvari, da ona uživa u tome i da ne može da iščeka dan kada ćete se vi zakleti na večnu ljubav. Tokom svečane ceremonije, u pojedinim trenucima, ona će čak biti i emotivnija od vas!

Možda vaša najbolja prijateljica još nije stigla da vam kaže šta misli, ali evo koja osećanja će je prožimati tokom najvažnijeg dana vašeg života.

Zahvalnost

Za vreme venčanja, kada vas bude slušala kako izgovarate sudbonosno „da“, ništa drugo neće osećati sem ljubavi i zahvalnosti.

PROČITAJTE I… 12 trikova kako da preživite venčanje svoje najbolje prijateljice

 Ponos

Dok vas bude gledala nasmejanu u venčanici razmišljaće o tome kako ste se upoznale i prisećaće se dana i situacija koje ste prošle zajedno. U tim momentima vaša prijateljica biće ponosni roditelj koji prisustvuje najvažnijem danu u životu svog deteta.

Sreća

Vaša drugarica biće toliko uzbuđena i srećna, kao da se ona udaje! Čak iako se unapred budete dogovorile da tokom venčanja ne plačete, da ne bi upropastile šminku, ona neće moći da se suzdrži jer će emocije tog dana biti jače od svega.

Zato, ne zaboravite da tog značajnog dana pronađete bar jedan trenutak koji ćete posvetiti svojoj najboljoj drugarici. Neka to bude samo jedan zagrljaj kojim ćete joj reći da znate kako se ona oseća.


INFO ZA FOTOGRAFIJE:

Venčanica: Kod Anđela

Scenografija i organizacija: Agencija White

Foto: Oštro, a nežno oko – Ivana Todorović

Šminka: Zlatne ruke – Dragana Draškić 

 

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien