Kako treba da izgledaju nokti na venčanju?

Mlade poslednjih godina, osim venčanice, cipela, frizure i šminke, veliku pažnju pridaju i kako će im izgledati nokti na venčanju

Nail art je prethodnih godina doživeo pravi „bum”, pa se neprestano pojavljuju novi trendovi. Kako se ne bi izgubile u izobilju boja, cirkona, sličica i oblika, korisne savete budućim mladama daju u studiju Irena Skadrić.

– Mladama savetujem da najpre odaberu venčanicu, pa da potom u zavisnosti od stila, boje haljine i dekoracije i boje cveća u bidermajeru, odaberu boje kojima će ukrasiti nokte. Vodite računa da nokti na venčanju ne odskaču od frizure i šminke, jer celokupan izgled mlade mora biti skladna celina. Neprikosnoveni trend i naredne godine biće duži, špicasti nokti jarkih boja, s dosta zlatnih detalja. Ipak, boja ljubavi – crvena, uvek je pravi izbor s kojim nijedna mlada neće pogrešiti. Moja preporuka je da se odluče za tople, crvene tonove – kaže Irena Skadrić.

Ukoliko se mlade odluče za romantične modele venčanica, french lakiranje je najbolji izbor. Irena savetuje da uz ovakav manikir, mlade dodaju i jedan „ukusno” dekorisan nokat, a savet je da to bude četvrti prst na desnoj ruci, jer će se na tom prstu naći i burma.

– Mlade nokte mogu da ukrase pet do deset dana pre samog venčanja, jer će dekoracija i lak sigurno izdržati ako se premažu gelom. One dame koje žele da ostave svoje prirodne kraće nokte, najbolji izbor je gel-lak u boji – savetuje Irena.nokti-na-vencanju2

 

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien