Kija Kockar zaštitno lice 18. Wedding Weekend Sajma venčanja u Hotelu Hyatt FOTO+VIDEO

Sajam venčanja Wedding Weekend, održaće se 18. put u Hotelu Hyatt 08. do 10. februara 2019. godine. Svi vodeći brendovi i ove godine biće na istom mestu.

Ovih dana Kija Kocar pozdravlja nas sa brojnih bilborda postavljenih širom Beograda, odevena u venčanicu, najavljujući 18. Sajam venčanja Wedding Weekend. Tim povodom Kija, koja je zašitino lice ovogodišnjeg Sajma, uradila je niz fotografija, pozirajući u različitim modelima venčanica.

 

 

„Zaista sam uživala na slikanju, noseći ove predivne haljine. Pronašla sam i savršenu princeza venčanicu, koja dosta podseća na haljinu koju sam nosila na svom venčanju. Ali, šta je bilo bilo je, sada tražim novu haljinu, ko zna, možda i za novo venčanje“, kaže nasmejana Kija, koja zaista blista u belom.

Jedini pravi i najpriznatiji Sajam venčanja ovoga puta slavi punoletstvo, ali se pridržava tradicije koju neguje već gotovo dve decinije. Tako će vas i sada u Hotelu Hyatt, na Reviji poznatih pozdravljati najuglednije dame iz sveta kulture, sporta, novinarstva, estrade, obučene u najatraktivnije venčanice koje jedino možete pronaći na našem Sajmu venčanja Wedding Weekend. Reviju poznatih, 8. februara od 19h u Hotelu Hyatt, otvoriće upravo naše zaštitno lice, Kija Kockar. Pogledajte delić atmosfere sa slikanja za najnoviji broj magazina „Venćanje“.

 

 

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien