Kija Kockar zaštitno lice 18. Wedding Weekend Sajma venčanja u Hotelu Hyatt FOTO+VIDEO

Sajam venčanja Wedding Weekend, održaće se 18. put u Hotelu Hyatt 08. do 10. februara 2019. godine. Svi vodeći brendovi i ove godine biće na istom mestu.

Ovih dana Kija Kocar pozdravlja nas sa brojnih bilborda postavljenih širom Beograda, odevena u venčanicu, najavljujući 18. Sajam venčanja Wedding Weekend. Tim povodom Kija, koja je zašitino lice ovogodišnjeg Sajma, uradila je niz fotografija, pozirajući u različitim modelima venčanica.

 

 

„Zaista sam uživala na slikanju, noseći ove predivne haljine. Pronašla sam i savršenu princeza venčanicu, koja dosta podseća na haljinu koju sam nosila na svom venčanju. Ali, šta je bilo bilo je, sada tražim novu haljinu, ko zna, možda i za novo venčanje“, kaže nasmejana Kija, koja zaista blista u belom.

Jedini pravi i najpriznatiji Sajam venčanja ovoga puta slavi punoletstvo, ali se pridržava tradicije koju neguje već gotovo dve decinije. Tako će vas i sada u Hotelu Hyatt, na Reviji poznatih pozdravljati najuglednije dame iz sveta kulture, sporta, novinarstva, estrade, obučene u najatraktivnije venčanice koje jedino možete pronaći na našem Sajmu venčanja Wedding Weekend. Reviju poznatih, 8. februara od 19h u Hotelu Hyatt, otvoriće upravo naše zaštitno lice, Kija Kockar. Pogledajte delić atmosfere sa slikanja za najnoviji broj magazina „Venćanje“.

 

 

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana.

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien