Kombinezoni za venčanje: Kad može Beyonce, možete i vi

kombinezoni za vencanje
Foto Instagram

Ukoliko niste tip mlade koja  sebe vidi u raskošnoj venčanici princeza kroja ili u bilo kakvoj haljinici, kombinezoni za venčanje mogu biti pametan izbor svečane garderobe u kojoj možete prošetati do matičara.

Ovaj moderan, odvažnan i pomalo vragolast komad odeće itekako može biti prikladan za venčanje, naročito ako ga uparite sa odgovarajućim asesoarima, baš kao što je to uradila poznata pevačica Beyonce. Uz njega možete nositi veo bilo koje dužine i bilo kog tipa i naravno nakit, poput minđuša ili zanimljivih masivnih narukvica.

Međutim, ukoliko vam je ovaj modni predlog previše avangardan, kombinezon može biti odličan outfit za devojačko veče ili na dan venčanja kad se već umorite od nošenja venčanice.

Inače, pevačica Beyonce je svoju ovogodišnju turneju po Americi, na kojoj joj se kao specijalni gost pridružio i njen suprug Jay Z, ulepšala video klipovima iz svog privatnog života. Sasvim neočekivano, među tim prizorima se našao i snimak sa njihovog venčanja iz 2008. godine, koji je do tada vešto skrivan od javnosti, pa su tek tada posetioci koncerta zapravo imali prilike da vidi i venčanicu u kojoj se Beyonce i venčala.

Kako bi na sceni dočarala trenutke iz svog ličnog života, upravo je  na jednom od tih nastupa, ona nosila kombinezon upotpunjen sa dugačkim velom, koji je zamenio venčanicu.

Ukoliko vam se dopada ideja da se na venčanju pojavite u pantalonama, možda će vas neki od naših predloga dodatno inspirisati.

 

kombinezoni za vencanje 2

kombinezoni za vencanje 5

kombinezoni za vencanje 3

kombinezoni za vencanje 6

kombinezoni za vencanje 4

 


Autor: A. A.

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien