Ljubav nam je sve veća i jača

Dajana-Paunovic-Jaksic

[pull_quote align=’right’] Zorica Jovanović [/pull_quote]

Pevačica Dajana Paunović Jakšić drugi put za kratko vreme obukla je venčanicu za naslovnu stranu našeg magazina. Zahvaljujući salonu venčanica „Čarolija”, imala je jednu prelepu na svom venčanju, pa je tako i za naslovnu stranu želela da obuče venčanicu iz ovog luksuznog i, kako sama kaže, čarobnog salona.

Ne spada u devojčice koje su od najranijeg detinjstva maštale da se udaju u venčanici, ali je na kraju i ona sudbonosno „Da” izrekla u njoj. Izabranik njenog srca je poznati Žika Jakšić, za koga je ona, u pravom smislu reči, princeza na zrnu graška. Brak je nije promenio, naprotiv, učvrstio je petogodišnju ljubav između nje i njenog supruga. Sin Dušan ima samo sedam meseci i sva njena pažnja usmerena je na njega. I pored silnih obaveza oko deteta, uspeva da pronađe vremena za neku pesmu, te je tako pripremila novi ce-de i singl. Premijera se očekuje, samo
što nije, a biće i spotova, novih, atraktivnih i pomalo drugačijih od onih što je do sada snimala. Veruje u Boga i smatra da je u životu sve stvar Božje volje.Pre samo dve godine nosila si venčanicu na svom venčanju, pa sada opet.

Kako se osećaš?
– Nisam bila tip devojčice koja je maštala o svom venčanju i o čarobnoj venčanici.

Kako je to moguće? Baš deluješ suprotno.
-Ozbiljno vam kažem. Da nisam upoznala vlasnike salona „Čarolija”, verovatno bih se udala u nekoj svečanoj haljini. Nego, eto. Naišla sam na ljubazne ljude, luksuzan salon, koji ima velik izbor prelepih venčanica. Svaki put bih se opredelila za drugu. Jedva sam se odlučila za tu u kojoj sam se udala. Trebalo mi je vremana da napravim izbor, ali nisam pogrešila.Muzika je jedan od najbitnijih elemenata na venčanju.

Ti nisi imala taj problem?
-Nisam, naravno. Mogla sam da biram.

Verujemo da si i tu napravila pravi izbor. Ko je od muzičkih zvezdi pevao, ako nije tajna?
– Nije, naravno. Pevali su velikani naše muzičke scene. To su bili Ana Bekuta, Goran Bregović, Aca Lukas, Aco Pejović, Aleksandra Bursać, Bane Mojićević i još mnogi drugi..

Dajana-Paunovic-Jaksic02

Znači, bilo je veselo?
-Verujte da jeste. Svadba je imala oko dve stotine zvanica. To je bio uži krug naših prijatelja, saradnika i familije. Bila sam srećna i jako uzbuđena tog dana.

Koga, inače, voliš da slušaš sa suprugom, kada odvojite malo vremena za vas?
-Ne slušamo ništa, ako verujete. Nama je muzike preko glave. Na televizoru kada je uključen isključivo su crtani filmovi. Uz Dušana gledamo i mi crtaće.

Koliko te je brak promenio?
-Nimalo. Žika i ja smo pet godina zajedno i imam utisak da se svakim danom volimo još više.

Deluje sa strane da si ti njegova princeza?
-Da. Ja sam stvarno njegova princeza na zrnu graška.

Kako provodiš vreme sa sinom i koliko?
-Non-stop sam sa njim. On je hiperaktivan dečak i treba mi dosta energije.

Da li imaš neku pomoć? Ko ti pomaže?
-Moji roditelji su mi od velike pomoći. Da nije njih, ne znam šta bih.

Kad se roditelju nađu tu, gde prvo odeš?
-Kao i svaka žena, prvo kod frizera da se sredim. Onda pozovem kumu Ildu Šaulić, pa odemo na kafu da ispričamo propušteno.

A za karijeru? Imaš li neke planove?
-Pripremila sam nov ce-de i singl će uskoro biti premijerno emitovan. Uradila sam i spot za tu pesmu.

Hoćeš li nam otkriti nešto o spotu?
-Samo ću reći da je bio malo „slobodniji”. To nisam ja, to je uloga koju sam imala. Videćete uskoro.Priča se da će „Grand produkcija” preuzeti televiziju koja će se zvati „Narodna”.

Očekuješ li neki angažman na njoj?
-Nisam razmišljala o tome. Ako bude nešto primamljivo i atraktivno, možda, ali opet vam kažem, ne mislim na televiziju u ovom trenutku.

Poruka za kraj našim čitateljkama?
-Verujte u Boga jer on je jedini pravedan i sve je kako Bog kaže.

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien