Idealan bračni partner

Ovan-suprug

Ovan je vrlo muževan znak.  Pripada onoj grupi muškaraca o kome maštaju sve devojke.  Ima jednu romantičnu predstavu o onome što želi od svoje žene ili od žena uopšte: na prvom mestu žena mora biti LEPA, pametna, pa tek onda dobra i koja će mu davati dovoljno slobode.  U mišljenju je konvencionalan. Ako želite Ovna za muža, možete računati na dugovečnost ove veze, samo ako se sa njim uskladite fizički, odnosno, seksualno.  Osnovno pravilo u braku je da pružaju onoliko koliko im se daje. Ljubav dokazuje delima, a ne rečima.

Ovan-supruga

Ona predstavlja divnu ženu kojoj odgovara samo ambiciozan muž. Ona će uvek podržati partnerove ambicije. Žena Ovan vodi veoma aktivan život, retko će te od nje čuti da je umorna. Vrlo je ponosna i to je jedan od njenih najjačih aduta. Ima veoma visoko mišljenje o svojoj porodici i to će uvek javno da govori. Od muža traži da joj se 100 odsto da, ako to nema onda postaje ljubomorna. Tada je se treba kloniti. Ona želi jake i uspešne muškarce! Divna je majka, okrenuta je porodici i sve će učiniti za nju.

Bik-suprug

On je blag, dobrodušan i veran. Njegova osećanja su duboka i jaka. Porodica mu je na prvom mestu, nikada je neće zanemariti zbog nekog drugog interesa. Uvek će se truditi da svojoj porodici pruži najbolje. Bik ne voli promene. Veliki je hedonista. Voli osećaj da sve zavisi od njega. Zato mu nije teško da bilo šta učini za svoju porodicu. Voli lepe žene. Bik će za sebe tražiti uvek lepu i zgodnu ženu.

Bik –supruga

Ona je jedna od najodgovornijih supruga. Ona voli porodični život i svoj dom stalno uređuje. Ona nikada neće dovesti u pitanje vernost supruga. Ona je u stanju da zažmuri neku krizu, zato što nece dopustiti da se njen dom sruši kao kula od karata. Divna je majka. Ume da voli i verna je. Osvaja svojom ženstvenošću i spokojnošću. ”Pada” na darove i komplimente. Žena koja u svakom smislu stoji iza svog muškarca.

Blizanac-suprug

Blizanac je veoma intelektualna i društvena osoba. Pored sebe zeli ženu koja će ga pratiti, koja je veoma slična njemu – da imaju približno ista intersovanja, ne voli ograničenja. Žena koja je sa njim u braku mora da se pomiri sa njegovim interesom za druge ljude i druge žene. Sklon je flertu ali nije neveran. Ako supruga ima drugačija interesovanja svim silama će probati to da promeni. Njemu je potrebna žena koje će dati smisao i pravac njegovom životu. Tada je brak sa njim uspešan.

Blizanac-supruga

Ova žena se i posle udaje veoma intezivno bavi svojom profesijom. Ako želite sa njom harmoničan brak, morate da budete taktični. Ova žena je sposobna da uskladi brak i karijeru. Ona neće biti često u kući kao ostale žene. Vrlo je privržena svom mužu. Njoj odgovara prtner koji je sličan njoj. Ne voli nered i nečistoću. Ponekada je sklona flertu što može dovesti do problema u braku. Kako je ona intelektualni tip žene, nikada ne bi dovela svoju porodicu u opasnost zbog bezazlenog flerta.

Rak-suprug

On je maštovit i osećajan.Veoma je vezan za porodicu, zaštitnički je nastrojen. Ume da voli.Veoma su vredni kada je rad u kući ili bilo šta vezano za porodicu. Svojoj supruzi će pružiti veoma lepe trenutke, romantične. Nije cicija i sa njim je veoma lako naći zajednički bračni jezik, čak i po pitanju finansija. Od supruge očekuje da bude nežna, osećajna i da bude potpuno predana porodici i deci.

Rak-supruga

Ona je prototip savršene majke i supruge. Ona je srdačna, posvećena, strpljiva i zadovoljna svime što joj pruža suprug. Njen dom je tamo gde je njen muž. Ona traži zaštitu i kada to nađe ona se udaje.Veoma je laka za zajednićki život, ume lepo da iskaže svoje emocije. Ona svog supruga idealizuje i stavlja ga na pijedestal. Ona je veran i stabilan oslonac svome suprugu. Takođe ova žena ima neverovatan osećaj za biznis. Svoje ideje ume veoma lepo da prezentuje. Može da bude idealan partner svom suprugu u poslu.

Lav-suprug

Veoma je ljubazan, šarmantan i posvećen porodici, ali na svoj način. On želi da se sve vrti oko njega. Puno će raditi i zaraditi za porodicu. To će i pokazati. Veliki je zavodnik i za svoju suprugu želi samo najbolje. Nije taktičan i lako plane, isto tako sve brzo i zaboravi. Nije zlopamtilo. On ume sebi da priušti avanture, na taj način dokazuje sebi muškost. Traži ženu koja je po tom pitanju potpuna suprotnost od njega. Ona mora da bude svršeno lepa. Njegova plemenitost i njegovo zaista veliko srce čine ga vrlo sigurnim i zadovoljavajućim mužem

Lav-supruga

Žena Lav je veoma odana i požrtvovana, kako sa supruga tako i za svoju decu. Prava je lavica u pravom smislu te reči. Njoj je porodica na prvom mestu. Njena lepota je očaravajuća. Njen suprug se njom ponosi. Zato je veoma često uz svog supruga i na poslovnim večerama. Ona ume do srži da voli i ume to i da pokaže. Za brak je idealna žena ako ima pored sebe uspešnog muškarca.

Devica-suprug

On je konzervativan i prihvata bračni život.Veoma je odgovoran i tačan. On obezbeđuje komforan i luksuzan život svojoj porodici.Voli rad, red i disciplinu. Ume sa novcem i želi da on po tom pitanju vodi glavnu reč. Kao suprug je odan i veran nije sklon avanturama. Poštuje suprugu i veoma drži do tradicije.Voli porodična okupljanja sa prijateljima u svom domu. Kao otac je divan i svo svoje slobodno vreme posvećuje porodici i deci.

Devica-supruga

Žena Devica samo ako iskreno voli postaje idealna supruga. Ona deluje hladno ali suštinski ona nije takva. Ona čeka pravu ljubav i tada njene maske padaju. Brak je za nju veoma važan i jako ga čuva. To je veoma plemenita i vredna žena koja ume sa novcem. Ako nađe idealnog muža prepušta mu se maksimalno. Veruje mu i stoji iza njega, podržava ga u idejama i planovima. Kao majka je odgovorna i precizna. Puno pažnje i vremena posvećuje svojoj deci i daće sve od sebe da ih izvede na pravi put.

Vaga –suprug

Muškarac Vaga nije baš savršen partner za zajednički život. To ne odgovara njegovom karakteru. Ali to njegov brak nikada neće osetiti! On je tradicionalista, veoma dobar ljubavnik, strastven. On je razuman suprug i uspeva ono što retko kome polazi za rukom da sudbinu svoje porodice drži čvrsto u rukama. Obezbediće sve za svoju porodicu, a supruzi će da pruži eleganciju i luksuz, obezbediće lep i lagodan život. Muškarac Vaga je sklon prevarama, čak iako pored sebe ima idealnu suprugu. On nikada neće pokrenuti pitanje razvoda, čak i ako je njegov braćni život loš i bez uzbuđenja.

Vaga-supruga

Žena vaga je uvek okružena udvaračima. Ona je jako lepa,senzualna i zavodljiva i toga je tog svesna! Ona želi pored sebe lepog i uspešnog muškaraca, koji će joj pružiti zaštitu. Onaj koji će joj pružiti udoban život. I pored svega toga ona će nastaviti sa svojom karijerom i biće veoma uspešna u tome. Neće nikako zapostaviti porodicu, naprotiv. Ovo je tip žene koja sve ume. Njena glavna vrlina je talenat za harmoniju i slogu. Kada nađe pravog muškarca njene vrline izlaze u prvi plan, ona tada postaje idealna supruga i majka.

Škorpija-suprug

Suprug Škorpija je veoma dominantan muškarac, strasven i ljubomoran. Ne voli dominantne žene i veoma drzi do tradicije. Za suprugu i porodicu će učiniti sve kako bi im pružio lep život. Odgovoran muškarac. Od supruge očekuje da ga prati i podržava i da malo bude u njegovoj senci. Njegovi osećaji za ženu i decu su zaista plemeniti ali on nikada neće umeti na pravi način to da pokaže.

Škorpija-supruga

Ona uživa u svemu što donosi brak, u velikoj porodici i odgovornosti. Ona je najbolja majka svih horoskopskih znakova. Ona je jedna vrlo sposobna žena za različite profesije. Kada nešto radi daje sebe potpuno. Tako je i sa porodicom, kao i sa partnerom. Ona jako voli i dosta je posesivna. Ona je jedan snažan i nepokolebljiv karakter, koji sve čini iz najskrivenijih dubina svoga bića. Veoma je intuitivna, zna to da koristi i oslanja se na nju. Njoj je potreban veoma jak i stabilan muškarac.

Strelac-suprug

Muškarac Strelac voli slobodu.Veliki je avanturista i karijerista. Ima jaku intuciju koja je gotovo nepogrešiva čak će se na nju osloniti prilikom odabira bračnog druga. Karijerista je, tako da je kod njega moguć brak u kasnijim godinama.Vedrog je duha, ne voli neraščišćene račune. Lako plane pa i ako dođe do rasprave veoma hladno će vam reći sve što misli. Sa njim su čisti računi. Od supruge očekuje da ga prati na svim poljima. Divan je otac, požrtvovan i iskren.Uvek je tu za svoju porodicu.Voli da flertuje ali nije sklon prevarama. Poštuje tradiciju i stalo mu je do mišljenja okoline.

Strelac-supruga

Ona će na prvom mestu svom suprugu biti odan i veran prijatelj. Voli slobodu, nije ljubomorna. Ako joj se i javi ljubomora ona to vešto prikriva. Njen ponos je iznad svega. Moglo bi se čak i reći da je pomalo i sujetna. Ona je žena borac, praktična i veoma hrabro ulazi u svaki problem koji život nosi. Ona stoji iza svoga supruga,ona je vetar u njegova leđa.To je žena koja daje bezrezervnu podršku. Ne voli konflikte, a ako dođe do njih nema dlake na jeziku. Iskrena je do srži. Odana je i verna supruga kao i majka. Brak je institucija koju ona veoma ceni i ne napušta je olako. Uvek daje sve od sebe da ga održi cak i ako stavri nisu najsjajnije.

Jarac-suprug

To je muškarac karijerista, pomalo surov i hladan. U brak stupa tek kada misli da će porodici moći baš sve da obezbedi. Racionalan je i odlično sagledava svaku situaciju i tek onda donosi odluku. Njegova supruga će pre svega morati da bude verna on prevaru ne prašta i nije sklon istim. Idealna supruga za njega je smerna, nežna i veoma pametna. On je gospodar svoje porodice u krajnje pozitivnom smislu. Ako nađe idealnu suprugu on postaje idealan muškarac.To je tip muškarca na koga svaka žena može da se osloni.

Jarac-supruga

Ovo je najsvršenija hladno racionalna žena. Oštroumna, snalažljiva, sposobna. To je žena vojnik koja sve stvari obavlja bez pogovora. Ona nema tu mekoću i nežnost žene. Ali to je žena koja svom suprugu nikada neće predstavljati teret, ona je beskrajno verna! To je žena kojoj se mora odati ogromno poštovanje zbog svoje duboke vernosti, lojalnosti i postojanosti. Idealna je majka i kada su u pitanju deca tada je prava lavica!

Vodolija -suprug

To je pravi muškarac džentlmen! To je muškarac koji se najbolje udvara. On je veliki šarmer i veoma inteligentan muškarac.To je ono što njega krasi. Muškarca sa stavom, karijerom. Divan i brižan suprug i otac. Ima odličan smisao za humor. Kod njega svađe ne postoje, ako dođe do njih veoma smireno i argumentovano rešava. Idealna žena za njega je intelektualka koja ima svoju karijeru kao i on. On je veran muškarac.

Vodolija -supruga

Za nju je najvažnije poverenje.To je žena koja nikada neće posumnjati u muža. Nikada neće dovesti u pitanje njegovu vernost. Ona je i sama takva.To je žena intelektualac koja ima svoju karijeru. To je žena koja ne ulazi u brak olako. Njen razum je presudan u donošenju odluka. On prija svom mužu i sve njene emocije su uredno složene u fioke i ona ih po potrebi koristi. Lakoća sa kojom ona obavlja sve životne obaveze sve ostavlja bez daha. Ona je savršena majka i žena i slobodno se može reći i ljubavnica, naravno samo svom muškarcu.

Riba-suprug

To je muškarac koji ima maksimum emocija, saosećajnosti i veliki je domaćin. On od braka pravi pravu malu bajku koja je sigurana i ispunjena ljubavlju i emocijama. Ovaj muškarac često žudi za emocionalnim uzbuđenjem i ponekad ume da pretera u tome što ga može odvesti u pogrešnu stranu. On je divan otac. Veliki je sanjar i za njega ne postoje granice. To je muškrac umetnik. Kod njega je veoma teško izazvati svađu. Nije sklon ljubavnim aferama, on svoju suprugu drži kao malo vode na dlanu.

Riba-supruga

Među svim ženama ona poseduje najveći senzibilitet. To je žena koja ume svakom muškarcu da se uvuče pod kožu, tako jako da on od nje postaje zavistan. Ona nije žena karijerista, ona će od svog doma napraviti pravu malu oazu mira i ljubavi. Ljubav i umetnost je to što ovu ženu pokreće. Od svog muškarca očekuje stalno pružanje ljubavi kao što i ona radi. Njoj su brak i porodica svetinja, ona poštuje tradiciju i običaje. Svu svoju snagu ulaže u svoju decu. Blage i mirne je naravi.

← Nazad na ljubavne horoskope

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien