Zvezde kažu vreme je za brak

Ovan

Ovnovi se zaljubljuju brzo i snažno. Njihove odluke su kao grom iz vedra neba, tako da će i njihova odluka o venčanju biti iznenadna! Idealan period za venčanje je sredina aprila meseca. Možda će iznenaditi okolinu, ali oni su takvi, njihov temeprament je nepredvidljiv. Oni su originalni i vole da budu u centru pažnje. Njihovo venčanje neće biti standardno, to mora da bude žurka o kojoj će se posle dugo pričati.

Bik

Kada pričamo o Biku, moramo reći – Bik jednako vernost. To je ono što karakteriše Bika. On veoma precizno i temeljno donosi odluke i ima staložene želje. Njegov datum za venčanje će biti mesecima unapred isplaniran. Najbolji period je početak leta, odnosno kraj maja i početak juna meseca. Veliki je gurman, obožava hranu, pa će svoje goste ugostiti najfinijim jelima i poslasticama. Obožava prirodu. U nedostatku boljeg mesta za venčanje, izabraće luksuzni hotel.

Blizanci

Za Blizance se govori da nisu verni. Pre bih rekla da jesu, ali jednostavno vole da testiraju voljenu osobu i vide koliko ljubomore mogu da izazovu. Oni su naprosto takvi, lepršavi i opušteni. Vole da pričaju i pričaće dosta o svom venčanju. Tradicionalni su, ali će gostima priuštiti opuštenu i neformalnu zabavu. Najvažnije im je da se dobro zabavljaju. Idealan preiod za venčanje je maj mesec.

Rak

Rak uvek traži srodnu dušu i kada je nađe, veran je za ceo život. On ne voli igre i smicalice. On je nežna i tanana duša. Idealano vreme za njegovo venčanje su večernji sati mirisnog proleća. Rak nema velike želje. Rak voli da brine o drugima, pa će se potruditi da se gosti odlično zabave.

 

Lav

Kada se Lavu dogodi ljubav, on je vrlo strastven i predan. Njegove emocije su snažne i jake. O svom venčanju će maštati do poslednje sitnice i odluku neće doneti preko noći. On obožava leto. Najbolji period za njegovo venčanje je toplo avgustovsko veče. To može da bude noćna žurka u hotelu sa pet zvezdica. Dugo će se pričati o njoj… Lav sve ostavlja bez daha.

Device

Device maštaju o savršenoj ljubavi i uvek teže savršenstvu. Baš zbog toga ih znamo kao pedantne osobe. Devica zna i ume da voli kao malo ko. Devica je veoma praktična. Svaka njena želja je realna. Najpovoljniji period za venčanje je kraj septembra meseca. Njeno venčenje će biti skladno i gosti će uživati. Devica je perfekcionista i pobrinuće se o svakom detalju.

 

Vaga

Vaga je najromantičniji znak. Ona je pravi mali umetnik. Njeno venčanje će biti praznik za oči. Voli sunce, tako da njeno venčanje može da bude i na brodu uz zalazak sunca. Kako nije uvek najsigurnija pri donošenju odluka, može se desiti da u poslednjem času promeni plan i da se odluči za romantični i prefinjeni restoran. Najbolji period za venčanje je kraj avgusta i početak septembra.

Škorpija

Škorpija je jedan od najprivlačnijih i najharizmatičnijih znakova. Za Škorpiju kažu da je ljubomorna. Ipak, ona samo brani svoje. Voli intimne zabave i proslave. Takvo će biti i njeno venčanje, možda na egzotičnoj destinaciji sa odabranim ljudima. Idealni meseci za venčanje su oktobar i novembar.

Strelac

Strelci su veoma temperamentni i slobodoumni. Kao i Ovnovi, ne vole kliše i potrudiće se da njihovo venčanje bude drugačije i da se o njemu priča. Iskreni su i kada vole. Nisu ljubomorni. Suština Strelaca je njihova sloboda. Nikako im je ne uskraćujte. Idealan period za venčanje može da bude decembar. Posebni su i samim tim se izdvajaju od drugih.

Jarac

Jarac je tradicionalan tip i želi tradicionalno venčanje. Ne voli velika slavlja, već idealnu svadbu u uskom krugu porodice i prijatelja. Razuman je i odgovoran. Veran je i ne oprašta prevaru. On je veoma strpljiv i čekaće pravi momenat za venčanje. Idealan period bi bio april. Jarac će svoje venčanje sam organizovati.

Vodolija

Vodolije raznolikošću žele da začine život. Poput Ovna i Strelca, ne vole rutinu. Intelekt je ono što njih pokreće. Žive za momenat. Za venčanje se odlučuju u minut do dvanaest. Ne vole pravila i norme, već ih ruše, stvarajući sopstvena. Od Vodolije možete da očekujete baš sve, pa i venčanje u cepelinu. Idealan mesec za Vodoliju je januar.

Riba

Ribe, poput Jarca, drže do tradicije. One sanjaju o sigurnoj ljubavi. Voda ih opušta i moguće je da će venčanje biti na obali reke ili mora. Ribe znaju da vole. Idealan mesec za venčanje Riba je mart. One su nežne i intuitivne. One su predodređene za brak.

← Nazad na ljubavne horoskope

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien