Mala škola velikih brendova: Predstavljamo venčanice Angelina Faccenda

Venčanice Angelina Faccenda učiniće vaš najradosniji dan glamuroznim i nezaboravnim.

Kreacije Angelina Faccenda savršen su spoj kitnjastih detalja i svedenih, čistih linija. Finalna slika je mlada koja izgleda besprekorno, koja odiše glamurom sa modne piste i crvenog tepiha, a kako su ove venčanice krojene da pristaju svakoj figuri i građi, sigurno je da će svaka mlada lako i brzo pronaći haljinu svojih snova. Moderna i šik – haljina Angelina Faccenda objedinjuje sve o čemu sanja svaka buduća mlada.

 

Venčanice Angelina Faccenda 2

Foto: Salon venčanica City Brides

 

Ne morate izgubiti živce tragajući u moru venčanica i stilova kako biste izgledale savršeno na dan svog venčanja. Složićete se da je idealno pronaći haljinu koja će biti savršen spoj tradicije, besprekornih krojeva i modernih, svedenih detalja. U ponudi su tradicionalne raskošne venčanice A kroja, kao i uske, ravne i pripijene haljine koje prate liniju tela. Uske haljine učiniće vas elegantnom i zavodljivom, dok će venčanica „sirena“ kroja na najbolji način istaći vaše obline.

Raskošne, slojevite krinoline, svedene venčanice koje prate liniju tela i baršunasto padaju, ili romantične haljine od čipke, ukrašene kristalima i perlama – izbor je vaš.

Venčanice Angelina Faccenda 2

Foto: Salon venčanica City Brides

Venčanice Angelina Faccenda deo su Wedding Mori Lee kolekcije venčanih haljina, koje kreira poznata dizajnerka Madeline Gardner. Ovu kolekciju odlikuju venčanice svih krojeva – od formalnih, tradicionalnih, do modernih, šik haljina, izrađenih od vrhunskih materijala. Venčanice Angelina Faccenda sigurno će odgovarati ukusu svake mlade, jer su šivene sa ciljem da ostvare snove i zadovolje sve kriterijume – mlade, mladoženje, mame i zvanica.

Ukoliko želite stil, ženstvenost i gracioznost – venčanice Angelina Faccenda vaš su prvi i pravi izbor!

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien