Milica i Vladimir Bojović: Naše venčanje za 500 zvanica

Foto: Jovana Tomašević

Kako izgleda venčanje sa 500 zvanica, rekli su nam Marija i Vladimir iz Čačka. Muka koja većinu mladenaca muči – raspored sedenja, njih je zaobišla u širokom luku. Kako?

– Za taj broj gostiju zaista je bilo nemoguće napraviti raspored sedenja. Odmah smo znali da time ne želimo da se bavimo i da ćemo pustiti goste da se sami smeste, što se u našem slučaju pokazalo kao dobra odluka – pričaju nam mladenci.

Nase vencanje Milica i Vladimir Bojovic

Kako kažu, posle nekoliko godina zabavljanja shvatili su da su spremni i za sledeći korak – brak.

Nase vencanje Milica i Vladimir Bojovic 13

– Planiranje venčanja je trajalo sedam meseci i najzad smo rezervisali restoran. Ubrzo smo našli i muziku, pa smo onda bili prilično opušteni i lenji – do mesec dana pred svadbu. U našem slučaju, mesec dana je bilo sasvim dovoljno za planiranje svih propratnih detalja – priča Milica.

Nase vencanje Milica i Vladimir Bojovic 4

Nase vencanje Milica i Vladimir Bojovic 7

Jedna od obaveznih stavki bio je i fotograf, a talentovana Jovana Tomašević je zabeležila sve one lepe trenutke koji podrazumevaju pripremu mlade za venčanje, od šminkanja do šniranja venčanice. Milica je nosila nežnu venčanicu A kroja sa čipkanim rukavima, a posebno se izdvojio detalj na njenoj glavi – traka za kosu sa cvetom i dva reda bisera.

Nase vencanje Milica i Vladimir Bojovic 3

Nase vencanje Milica i Vladimir Bojovic 8

Nase vencanje Milica i Vladimir Bojovic 2

Nasuprot nežnim i svedenim bojama, bidermajer jarkih boja dao je poseban pečat njenom celokupnom izgledu, što se dalo primetiti i na fotografijama.

Nase vencanje Milica i Vladimir Bojovic 12

– Propratnim detaljima i dekoracijom smo se zajedno bavili, ali nam je sve nekako glatko išlo. Nismo se mnogo dvoumili, niti smo akcenat stavljali na dekoraciju, jer smo oboje znali da hoćemo nešto diskretnije za naše venčanje.

Iako ne izdvajaju nijedan moment tokom venčanja, koji ih je posebno dotakao, Vladimir nam je otkrio da su Maji zasuzile oči kad je izlazila iz kuće. Oboje kažu da im je najvažnije što je venčanje proteklo veselo i što su se gosti super proveli.

Nase vencanje Milica i Vladimir Bojovic 10

Naš savet mladencima

Nas dvoje zaista nismo imali neke savetodavce, već smo sve planirali i radili isključivo po svojoj želji. Ako već dajemo savet, onda je to da nađete dobru muziku i prostor, da uživate u pripremi venčanja. Što ste opušteniji i pozitivniji u danima koji prethode vašem venčanju, to će vam i svadba biti bolja.

Nase vencanje Milica i Vladimir Bojovic 11


Naša lista venčanja:

Venčanica: Studio ekskluzivnih venčanica Bella
Odelo: Pal Zileri
Restoran: Hotel Morava, Čačak
Fotograf: Jovana Tomašević photography
Muzika: Luna bend
Dekoracija i bidermajer: Cvećara Leonardo

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien