Mirjana Vujčić


Mirjana Vujčić (modni dizajner)
Cara Dušana 76, 21000 Novi Sad
063/77 44 076
mv@mirjanavujcic.com
www.mirjanavujcic.com

Less is more

“Less is more” (manje je više) – jednostavno, svedeno i vanvremenski, je moto kojim se Mirjana Vujčić vodi prilikom izrade svojih unikatnih modela. Glamurozne i luksuzne kolekcije karakterišu njen nezavisni duh i originalni modni stil. Ljubiteljima vrhunske mode svojim rafiniranim i sofisticiranim stilom prvi put se predstavila 2008. godine na prvoj samostalnoj reviji, a ubrzo potom nastavlja svoju pricu u modnom studiu Mia collection.
Danas pod okriljem brenda MIRJANA VUJČIĆ, ona ostaje dosledna u dizajniranju čarobnih i otmenih modela za dame prefinjenog ukusa i muškarce izraženog karaktera. Modeli nastali u njenom modnom studiju odišu čistim glamurom i magnetski privlačnom elegancijom. Prilikom izrade svojih ekskluzivnih kolekcija, pravim odabirom najfinijih materijala i besprekornim umećem u oblikovanju modela postiže željeni efekat luksuza I perfekcije. Ono po čemu se dizajner Mirjana Vujčić danas izdvaja i prepoznaje jeste jednostavnost forme, kao i retki i jedinstveni detalji prožeti kroz tkanine nežnih pastelnih boja. Njene kolekcije su pravi izbor, kako za specijalne, tako i za različite dnevne i poslovne prilike pa kao takve pronalaze mesto u urbanom životu svake moderne žene i muškarca.
Ovaj brend je probudio duh visoke mode i već je prepoznatljiv simbol unikatnih i vanvremenskih modela. Dozvolite sebi da se osećate velicanstveno i neodoljivo u svakoj prilici, prepustite se tajanstvenim, senzualnim notama raskoši i savršenstva u originalnim modelima Mirjane Vujčić, jer jednostavnost je ključ elegancije…

 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien