Mladenci i jutro posle venčanja

Foto: Flickr

Mladenci kažu da su im najlepše fotografije jutro nakon prve bračne noći, zato što su na njima ovekovečeni trenuci najveće sreće

Fotografija je jedan od najvažnijih elemenata svakog venčanja, jer će slike najsrećnijeg dana u životu mladenaca krasiti police njihovog, ali i domova najbližih rođaka i prijatelja. Izbor fotografa jedan je od najvećih izazova, jer svi mladenci žele da njegov objektiv uhvati najradosnije trenutke, da fotorafije budu neobične i lepe, kako bi ih prelistavali tokom celog života i sećali se najlepših trenutaka.

Foto: Tumblr

Foto: Tumblr

U svetu je od pre nekoliko godina pravi hit postalo fotografisanje novopečenih supružnika jutro nakon prve bračne noći, a te fotografije nisu za širu publiku. To nikako ne znači da nisu primerene, čak naprotiv. Na internetu se mogu pronaći brojne slike nasmejanih mladenaca koje odišu romantikom i ljubavlju, ali ideja je da one budu samo u njihovim albumima, jer su lične i posebne.

Američki fotografi svetskim medijima su predstavili ovaj novi trend i objasnili da ima i onih parova koji žele izazovne i provokativne fotorafije, ali da većina ipak želi da ovekoveči romantične trenutke prvih nekoliko sati bračnog života, za doručkom ili na terasi apartmana. Mlađi parovi najčešće žele zabavne fotografije – dok skaču po krevetu ili se „krevelje“ u objektiv. Svima im je, ipak, zajedničko da budu svetle i blistave, a jednako su popularne i crno – bele fotografije.

Oni su otkrili i sitne laži i trikove kojima se služe bračni parovi, jer, iako se slike nazivaju „morning after“, zapravo su napravljene mesec dana nakon venčanja. Naime, mnogi bračni parovi žele da one izgledaju besprekorno, pa tako iznajmljuju najlepše apartmane, stručnjake enterijera i stiliste, kako bi na ovim slikama izgledali što lepše.

Mladenci se sve češće odlučuju da unajme fotografe koji će ih pratiti i slikati na medenom mesecu, dok šetaju rajskim plažama i egzotičnim predelima.

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien