Moda za mladoženje: 3 načina kako da vežete kravatu

3 načina kako da vežete kravatu

Ako želite da nosite kravatu na venčanju, ali niste sigurni kako da je vežete, to možete da uradite u svega nekoliko koraka. Pogledajte i na koji način…

Kravate mogu biti u različitim veličinama, bojama, dezenima, ali one se razlikuju i po načinu vezivanja. Da li je reč o običnom čvoru ili nešto komplikovanijem, zavisiće od vaših spretnih prstiju. Pogledajte kako možete sami da vežete kravatu na tri različita načina.

3 načina kako da vežete kravatu

1. Jednostavan čvor

Ako nemate vremena da vežbate vezivanje kravate ili niste vešti u tome, izabrite prvi način, jer je on i najednostavniji. Za ovakvo vezivanje kravate biće vam potrebno manje od minut.

2. Dupli čvor

Ukoliko želite elegantniji izgled, onda se potrudite i napravite dupli čvor. Svakako nemojte ovo prvi put pokušavati na dan venčanja, jer je za ovakvo vezivanje potrebno strpljenje.

3. Ukršten čvor

Ukršten čvor izgleda elegantno, ali i ne lako za napraviti. Stavite kravatu oko vrata i probajte da na ovaj način u ovih šest koraka vežete kravatu.

Ako mislite da će kravata samo da vam smeta na venčanju, uvek imate opciju i leptir mašne. Nju samo prikačite oko kragne i spremni ste!

PROČITAJTE I: 3 saveta za jednostavan odabir odela za venčanje


Autor: Marija Jović

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien