Moj put do savršene venčanice sa čipkom

Venčanice sa čipkom i ove godine suvereno vladaju na venčanjima širom sveta. Predstavljamo vam raskošnu venčanicu Valencia by Manuel Mota i prenosimo iskustva Martine Oršolić

Martina je svoju savršenu haljinu pronašala u salonu Odiva wedding dresses.

-Moja potraga za vjenčanicom bila je prilično jednostavna, zahvaljujući Sajmu vjenčanja u Beogradu i tome što sam znala kakvu vjenčanicu želim i kakve detalje na njoj. Ubrzo nakon svojih zaruka, saznala sam za Sajam vjenčanja u Beogradu i uputila se tamo. Sajmovi su nešto savršeno, pogotovo kada ne poznajete grad, pa vam se sve što tražite nalazi na jednom mjestu – kaže Martina.

Moja-savrsena-vencanica-3

Moja savršena vjenčanica morala je biti šireg kroja, romantična, svečana, sa puno čipke i sa rukavima. Probala sam tada različite vjenčanice u različitim salonima, čak i one koje su bile potpuna suprotnost mojoj savršenoj, da provjerim sama sa sobom hoće li mi se možda svidjeti i nešto drugačije. Naravno da sam ostala pri svojoj prvoj zamisli i pronašla u salonu vjenčanica Odiva wedding dresses vjenčanicu Valenciaby Manuel Mota. Ova haljina je imala sve što sam ja zamislila i bez puno razmišljanja sam ju rezervirala za sebe.
Moja-savrsena-vencanica-2

Moram pohvaliti djevojke iz salona vjenčanica na odličnoj usluzi, velikom strpljenju i učinkovitosti, pogotovo što živim 200 kilometara od Beograda i što su mi olakšale da u jednom danu obavim sve u vezi vjenčanice – isti dan ujutro na probavanje i navečer po nju, skrojenu po meni i završenu.

Moj savjeti budućim mladama je da svakako posjete Sajmove vjenčanja jer će im to uvelike olakšati potragu za vjenčanicom i omogućiti popust na vjenčanicu. I da , nebitno kakva to vjenčanica bila, obučete onu u kojoj se osjećate ugodno i savršeno.

MLADA-MARTINA-ORSOLIC-foto--Tea-Pejic--(4)

Autor fotografija: Tea Pejić

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien