Momačko veče: poslednja noć slobode

momačko veče
Foto New concept phorography

Momačko veče ne mora da bude sinonim za razgaljenu mušku ekipu, koja se ne libi da u društvo pozove i igračice ili striptizete, koje će ih zabavljati do zore. Zato devojke, opustite se i dozvolite vašem budućem mužu da te večeri uživa. Sutra će se ionako vama vratiti!

Neću da se ženim ako nema momačke večeri!
Treba proslaviti poslednji dan slobode. ortaci, alkohol, dobar klub, ludovanje cele noći… pa pred oltar. ovo su samo neki od komentara “forumaša” muškog roda na dilemu: “momačko veče ili ne?” oni su zapravo jednoglasni u ovome, dokženski deo populacije najčešće kudi ovaj običaj koji muškarci smatraju važnom epizodom u njihovom životu bez burme. naravno, momačko veče ne mora da bude sinonim za razgaljenu mušku ekipu, koja se ne libi da u društvo pozove i igračice ili striptizete, koje će ih zabavljati do zore, jer nije scenario svake momačke večeri inspirisan filmom “Mamurluk u Las vegasu”. zato devojke, opustite se i dozvolite vašem budućem mužu da te večeri uživa sa svojim drugovima. Sutra će se ionako vama vratiti!

Momačko veče organizujte vikend pre venčanja

Saveti za one koji se pripremaju za “ludi kamen” a žele da imaju svoje momačko veče: ono nikako ne bi trebalo da se organizuje noć uoči venčanja. jer, ne bi bilo lepo da se na svadbi pojavite mamurni, sa glavoboljom i željom da prespavate najsvečaniji dan u vašem životu. to znači da ni vaši prijatelji ne bi mogli da budu na nivou zadatka, jer bi se na momačkoj večeri opustili – bez zadrške. najbolje je da između ova dva slavlja napravite minimalnu pauzu od sedam dana.

Žurka u omiljenoj kafani ili van grada

Jedna od najčešćih dilema je mesto na kojem ćete se proveseliti sa prijateljima. Ukoliko niste za kućni ambijent, onda odlazak u vaš omiljeni klub ili kafanu “pije vodu”. Prijatelji mogu da vam pomognu u idejama, da pozovu trubače, tamburaše ili nekog dobrog di-dže-ja. Ko šta voli! Uvek postoji šansa da, makar i spontano, organizujete karaoke i tako se ismejete pevačkim sposobnostima vas i vaših drugova. postoje i one neklasične varijante kao što je, recimo, produženo momačko veče. Ukoliko vas buduća supruga pusti, mogli biste da sa svojim najboljim prijateljima odete na dva – tri dana na neku planinu, more, golf izletište… ili da uradite nešto što nikada niste, a želeli biste – odlazak na rafting, skakanje padobranom, jedrenje…

Šta god da osmislite, ne treba da zaboravite da je to veče za vas i vaše najbolje prijatelje, da spisak prisutnih ne bi trebalo da bude predugačak, već da uključi samo vama najbliže osobe. i ne zaboravite da ono simbolizuje vašu odluku da iz momačkih pređete u bračne vode, što treba proslaviti sa stilom, tako da se dobro osećate. nije poenta da se to dogodi po svaku cenu.

Slavlje od 18.500 evra

Agencija “Last night of Freedom” (poslednja noć slobode), specijalizovana za momačke večeri, u svojoj ponudi odnedavno ima i jedno neobično putovanje – odlazak na Severni pol. Osim što momcima koji se odluče da tamo proslave poslednji dan slobode, treba avanturistički duh, neophodno je da imaju i dubok džep. Put će koštati 18.500 evra po osobi, što pokriva – prevoz avionom, specijalizovanog vodiča, vožnju helikopterom, hranu i opremu za grejanje. zainteresovani će morati da lete do Logjerbajena u Švalbardu (Norveška), a zatim helikopterom do tačke koja je od pola udaljena pet kilometara. Finalni deo ovog putovanja je odlazak do najsevernije tačke sveta na skijama, gde se kampuje i slavi uz kavijar i šampanjac.


Naslovna foto New concept photography

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien