Rancco collezioni


KNEZ MIHAILOVA 44,
11000 BEOGRAD
+381 11 2623 440

KNEZ MIHAILOVA 39,
11000 BEOGRAD
+381 11 2186 420

TRG NIKOLE PAŠIĆA 2,
11000 BEOGRAD
+381 11 3237 808


office@rancco.rs
www.rancco.rs

Luksuz je biti svoj

Krojiti odela za muškarce za nas je uvek bio pravi izazov. Oni koji se malo bolje razumeju u sam proces vrhunskog tailor made-a, i te kako znaju koliko je teško šiti muška odela. A mi smo posvećeni, strastveni i odlučni u zamisli da naša odela odišu karakterističnim stilom, dobrim ukusom, ali i luskuzom koji se prepoznaje već na prvi pogled.
To činimo još od 1990. godine, kada smo naš biznis započeli u shic butiku, smeštenom u boemskoj četvrti Skadarlija, odakle je i krenula da se širi naša vizija luksuza.
Nakon godina iskustva, početkom 2003. godine rađa se naš novi, sada već prepoznatljiv brand – Rancco, koji se najpre prodavao u prodavnicama Beko, Yugoexport i Centrotextil. Danas imamo dve luksuzne prodavnice koje se nalaze u samom središtu grada, u Knez Milajilovoj ulici.
U želji da uhvatimo korak sa vremenom, svakodnevno ulažemo energiju u stvaranje mode za savremennog muškarca, koja se brzo menja, a nema mnogo vremena za razmišljanje. Neko kome ne treba puno da prepozna vrhunski kvalitet. Neko ko zna to da ceni i želi da u društvu budu izdvojen i primećen.
Dajemo slobodu da naši klijenti sami biraju tkaninu, postavu, model, detalje, dugmiće, ukrasne štepove, džepove, jer to je jedan od načina da uvek znate da je odelo koje nosite samo vaše.
Tako izrađeno odelo je sasvim jedinstveno, ukrašeno vašim inicijalima.
Mi cenimo individualnost.
Smelost.
Želju da se bude drugačiji.
A pre svega, posedovati svoje ja, jer danas je pravi luksuz, zapravo, biti svoj.

RANCCO
Luxury is being yourself

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien