Najčešće greške pri izboru venčanice

Foto: Promo

Biranje prave haljine za najlepši dan nije tako jednostavno. Evo saveta kako da izbegnete uobičajene greške.

Većina dama još u detinjstvu mašta o venčanju i, naravno, o haljini koju će tog dana nositi. To je poseban dan kada dobijamo priliku da ostvarimo svoje snove, budemo princeze i zablistamo u svojoj savršenoj haljini. Ipak, izbor venčanice nije toliko jednostavan, pa je bolje da budete pažljive i izbegnete najčešće greške.

Žurite s kupovinom

Ne odlučujte se za prvu haljinu koja vam se sviđa. Verovatno imate zamisao savršene venčanice, ali ako probate više haljina, promenite više salona, možda nađete druge haljine koje s pravom mogu nositi titulu „ona prava“. Uostalom, verovatno ni haljinu za maturu ili neku proslavu Nove godine niste kupile u prvom butiku u koji ste ušle.

Samo stojite u venčanici

Imajte na umu da tokom slavlja nećete samo stajati i smeškati se gostima. Zbog toga je važno da vam haljina bude udobna. Kada je obučete, prošetajte i obavezno probajte da sednete. Ako sve to radite bez mnogo muke, haljina je prošla važan test. I nikako ne kupujte venčanicu koja vam je mala jer smatrate da tako bolje izgledate.

Pogledajte i 6 stvari koje morate poneti na probu venčanice

Ne fotografišete se

Kada probate venčanicu, zamolite osobu koja je pošla u kupovinu s vama da vas fotografiše iz svih uglova. Tako ćete imati pravi uvid u to kako vam stoji haljina za poseban dan.

Ne konsultujete se s verenikom

Posavetujte se s verenikom oko izbora venčanice, posebno ako ne možete da se odlučite između nekoliko modela. Njegovo mišljenje vam može biti od značaja i pomoći vam da izaberete savršenu haljinu.

Pogledajte i Kratka venčanica: Istaknite vaše atribute

Pošaljite komentar

Ostavite odgovor

Ostali komentari

Još uvek nema komentara na ovaj tekst. Budite prvi i ostavite komentar.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien